Táborhelyek, táborozás > Tábor - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Táborhelyek, táborozás > 15 weboldal. Kategória leírása: Táborhelyek, táborozás: Táborozásra, közös programokra alkalmas helyek gyűjteménye.
Szponzorált linkek
Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum
http://www.zanka.hu/

A Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum mintegy 209 hektáros területen a Balaton felvidék természeti és történelmi értékekben gazdag festői környezetében fekszik, kedvelt turisztikai célpontok gyűrűjében, mint a Káli-medence, a Művészetek Völgye, Tihany, Badacsony.

Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum
Vadóctanya Ifjúsági Tábor - Gyenesdiás
http://www.vadoctanya.hu/

Vadóctanya Ifjúsági Tábor a Balatonnál - Gyenesdiás. A Balaton északi partján található 80 férőhelyes, gyenesdiási üdülőnk kiváló helyszínül szolgálhat osztálykirándulás, erdei iskola tábor, nyári tábor, gólyatábor, edzőtábor, stb. számára. Ifjúsági szállásunkon általános- és középiskolák, gyermek-, ifjúsági és sportegyesületek csoportjait, valamint családokat, baráti társaságokat egyaránt szívesen látunk. Balatoni szállás, megfizethető áron.

Vadóctanya Ifjúsági Tábor - Gyenesdiás
Soproni Gyermek és Ijúsági tábor
http://soprontabor.hu/

A Soproni Gyermek és Ifjúsági Tábor a Brennbergi-völgy ölelésében várja kedves Vendégeit. Ifjúsági szálláshelyünk kiválóan alkalmas osztálykirándulások, különböző nyári táborok, erdei iskolák, tánctáborok, sporttáborok, fősikolai- és egyetemi rendezvények szervezésére.

Soproni Gyermek és Ijúsági tábor
Tavirózsa kemping és apartman
http://www.tavirozsakemping.hu

Tóparti faházak, sátor- és lakókocsihelyek Pest megye legnagyobb tórendszerénél. Kempingünk Budapesttől 30 km-re, a délegyházi tavak partján található. A 8 tóból álló tórendszer fürdésre, horgászásra, pihenésre és vízi sportokra is kiválóan alkalmas. A sátor- és lakókocsihelyek mellett 18 faházzal, közös helyiséggel és büfével is rendelkező kemping egész évben nyitva tart. A környéken Quad centrum, lovarda, konditerem, biliárdterem és vendéglátóhelyek biztosítják a szórakozás lehetőségét. Természetközeli építési módjával itt létesült a Robinson öko-lakópark. Az erdőben gazdag környéken húzódik a Duna-Tisza csatorna. Délegyháza látnivalói közé tartozik a címerén is szereplő 400 éves vadkörtefa, a római katolikus és a református templom.

Tavirózsa kemping és apartman
Balatonakali Ifjúsági tábor, turistaház
http://www.balatonguest.hu/balatonakali-ifjusagi-tabor.php

Balatonakali - 200 ágyas gyermek és ifjúsági tábor, turistaház. A diáktábor szívesen fogadja iskolák, gyermek és ifjúsági egyesületek tagjait, a baráti társaságokat, családokat egyaránt. Kirándulási lehetőség a turistaház közvetlen közelében, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén, és sok látnivaló. A tábor rendelkezik egy 100 személyes önkiszolgáló étteremmel, valamint büfé és egy hangulatos terasz is a vendégek rendelkezésére áll.

Balatonakali Ifjúsági tábor, turistaház
Angyalkert Tábor - Cserhátszentiván
http://www.angyalkert-tabor.hu/

Cserhátszentiván Budapesttől 80 km-re, Nógrád megyében található, a Világörökség részeként nyilvántartott Hollókőtől mintegy 11 km-re. Ajánljuk: erdei iskolásoknak, óvodásoknak, osztálykirándulásra, táborozásra, kluboknak, baráti társaságoknak, programokkal vagy saját programot megvalósítóknak.

Angyalkert Tábor - Cserhátszentiván
Balatoni tábor
http://balcsitabor.hu/

Balcsitábor - "Úton" Balatoni tábor, Balatonalmádi-Káptalanfüred. A Tábor igazán kedvező árakkal kínál alternatívát konferenciák, céges rendezvények, iskolai csoportok, osztálykirándulások, baráti társaságok, családok, sport- és edzőtáborok fogadására egyaránt. A vendégek kényelmét szolgálja a jól felszerelt konyha, az ebédlő - és közösségi tér (színes tv, csocsó), ami különböző csoportos foglalkozásokra, játékokra, zenés - táncos szórakozásra is alkalmas. További információk a weboldalon.

Balatoni tábor
Árnyas Sziget - Szigetmonostor
http://www.arnyassziget.hu/

Árnyas Sziget Ifjúsági Tábor, Szigetmonostor. Ideális helyszín erdei iskolának, különféle táboroknak, osztálykirándulásnak, családi programoknak, rendezvényeknek.

Árnyas Sziget - Szigetmonostor
Katica Tanya
http://www.katicatanya.hu/

Céljuk minél több embert visszacsalogatni a természetbe, hogy érezzék a friss levegő erejét, a puha fű selymességét, megismerhessék az állatokat, valamint elődeink szokásait, mesterségeit, bölcsességét, eközben játszva tanítsák korunk ifjúságát gyakorlati tudásra, tapasztalatra! Turistaház, kemping és kalandpark. Katica Tanya - Aktív Pihenés Központ 7477 Patca.

Katica Tanya
Nagyvázsonyi Táborozó
http://www.taborozo.hu/

A Nagyvázsonyi Táborozó egy falusias családi házból kialakított nyári tábor és erdei iskola, mely 2005-ben kezdte meg működését. A tábor területe 2500 m2. A község központjában lévő falusi kőház nagy udvarral, játékokkal, kézműves műhellyel és szabadidős helyiséggel várja a táborozni vágyó gyerekeket.

Nagyvázsonyi Táborozó
Hédervári Kócsag Tábor: kényelem és vadregény
http://gyermektabor.hu/a-kocsag-tabor/

A 2016-ban felújított hédervári Kócsag Tábor kényelmes diákszállásokkal, külön fürdőszobás tanári szobákkal, étkezővel és melegítőkonyhával, valamint foglalkoztató épülettel és nagy nagy kerttel várja a kiránduló osztályokat, erdei iskolás programokat, családokat, baráti társaságokat és céges csoportokat. A táborból bejárható a vadregényes Szigetköz és a környék kulturális és történelmi öröksége is számtalan programlehetőséget kínál.

Hédervári Kócsag Tábor: kényelem és vadregény
Gólyatábor helyszín a Balatonon
http://www.balatonguest.hu/balaton-nyari-taborok.php

Gólyatábor helyszín a Balatonon. Szálláshelyünk szívesen fogadja iskolák, főiskolák, egyetemek, gyermek és ifjúsági egyesületek tagjait gólyatábor és egyéb táborok megrendezésére.

Gólyatábor helyszín a Balatonon
Égervölgye Ifjúsági Tábor - Perkupa
http://egervolgyetabor.hu/

Égervölgye Ifjúsági Tábor és szabadidőközpont weboldala. Égervölgye Tábor egy csodálatos adottságokkal rendelkező pihenő és táborhely Perkupa település és az Aggteleki-karszt szomszédságában. A tábor mintegy 5.5 hektáron terül el a Rét patak és a völgyet ölelő bükk erdő ölelésében. A táborban van foci és röplabdapálya pingpongasztal és csocsó illetve egy mobilmedence. Programlehetőségek: falmászás, kézműves ház, lovaglás, íjászat.

Égervölgye Ifjúsági Tábor - Perkupa
Pálkövei ifjúsági szállás, turistaszállás
http://www.balatonierdeiiskolak.hu/palkove-ifjusagi-szallas.php

A Balatontól, a strandtól 30 méterre lévő 250 ágyas ifjúsági szállás szívesen fogad iskolákat, gyermek és ifjúsági egyesületeket, és egyéb vendégcsoportokat. Látnivalókban gazdag környék, kiváló kirándulási lehetőség a szálláshely közvetlen közelében, a Káli-medencében.

Pálkövei ifjúsági szállás, turistaszállás
Tábor-Ság
http://taborsag.webnode.hu/

A Tábor-Ság Pest megyében, a Tápióságban található, mely nagyszerű terepet nyújt természet kedvelőknek, túrázni vágyóknak, sportolóknak. A sportcsarnokban és füves pályán lehetőség van focizni, kosarazni. A tábor nagytermében lehet biliárdozni, karaoke versenyt rendezni, mozizni az ott táborozóknak. Iskolák részére is kínálunk programokat. Főzési lehetőség van, ellátást is biztosítunk, amennyiben igény van rá.

Tábor-Ság
Hirdetések
Oldal leírása
tabor.wyw.hu: Tábor katalógus. Táborozással, táborokkal foglalkozó tematikus katalógus. Nyári táborok, napközis táborok gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 141 válogatott tábor, táborozás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 141 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 1020