Sporttábor, edzőtábor, úszótábor, focitábor > Tábor - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Sporttábor, edzőtábor, úszótábor, focitábor > 11 weboldal. Kategória leírása: Kalandos sporttábor, edzőtábor kicsiknek és nagyoknak: túratábor, úszótábor, biciklizés, kajak-kenu, kosárlabda, foci tábor, labdarúgás...
Szponzorált linkek
Kalandor vízitúra
http://www.kalandor-vizitura.hu/

Középiskolás diákok és a szervező tanárok figyelmébe ajánljuk az osztálykirándulás és a diáktúra/nyári tábor időpontjainkat, ahol kifejezetten a 14-19 éves diákcsapatok részére kedvezményes áron kínáljuk vízitúráinkat!

Kalandor vízitúra
Nyári úszótáborok Budapesten
http://www.darnyitamasuszoiskola.hu/uszotabor.html

Darnyi Tamás Úszóiskola - Nyári táborainkba szeretettel várunk minden gyermeket 5-14 éves korig úszótudástól függetlenül! A tábor heti turnusokban zajlik hétfőtől- péntekig tanév végétől augusztus közepéig. A foglalkozás reggel 8.00 órától délután 16.00 óráig tart. A gyerekeket a táborban úszóoktatóink felügyelik. Minden nap 2x60 perces úszásoktatást tartunk. Az oktatás a nyári tábor idején is a fedett medencében van.

Nyári úszótáborok Budapesten
Úszótábor Pesterzsébet, Piliscsaba, Dorog
http://uszotabor.hu/

Ha 4-16 évesen szeretnél részt venni egy élményekkel teli úszótáborban, itt a helyed! Nem csak tanév közben, hanem nyáron is fejlesztheted úszástudásodat és kondíciódat. Három helyszínen biztosítunk nyári táborozást: esterzsébeten, Piliscsabán és Dorogon. Az edzések, úszófoglalkozások mellett egyéb kiegészítő programokat is szervezünk: különböző sportágak kipróbálása, kirándulások, szabadidős tevékenységek. Az úszótáborban a gyermekek étkeztetéséről is gondoskodunk.

Úszótábor Pesterzsébet, Piliscsaba, Dorog
Focitábor Angliában
http://www.direktnyelvstudio.hu/nyelviskola/126/cavendish-school-foci-angol.html

Cavendish School - Angol és focitábor egyben, Angliában. Ideális azoknak, akik az angol tanulás mellett profi edzőkkel szeretnének fociedzésen részt venni. Akik igazi angol környezetben szeretnék továbbfejleszteni focitudásukat és egy nemzetközi diákokból álló csapatban és csapat ellen meccset akarnak játszani. Akik szeretnének megismerni egy gyönyörű, dél-angliai, tengerparti kisvárost és Anglia kultúráját, szívesen felfedeznék a tábor helyszínéhez közelebb és távolabb eső városokat. Akik nyitottak arra, hogy ismeretséget, barátságot kössenek más nemzetek hasonló korú tanulóival.

Focitábor Angliában
Edzőtábor, sporttábor a Balatonnál
http://www.vadoctanya.hu/index.php?pg=edzotabor

Vadóctanya Ifjúsági Tábor - Gyenesdiás. Ifjúsági szállásunk szeretettel várja az aktív pihenésre vágyó fiatalokat. Szívesen ad otthont az amatőr-, utánpótlás- és szabadidős sportegyesületeknek, diáksportköröknek, valamint tánckluboknak különféle sport- és edzőtáborok megrendezésére.

Edzőtábor, sporttábor a Balatonnál
Sporttábor Kecskeméten
https://peopleteam.hu/sport/

A People Team sporttábora egy igen intenzív, 240 perces délelőtti foglalkozásból és igény szerint, akár lazításra, akár aktív pihenésre alkalmas délutáni és esti programokból áll. A tábor során többféle sportágban is kipróbálhatják magukat a diákok, az eddigi tapasztalatok szerint a legnépszerűbbek a foci, a fallabda, a bowling, a kosárlabda és a floorball. A különböző küzdősportokban mesteri szintet elért harcművészeket hívunk meg, akik bemutatóikkal színesítik a sporttábori életet.

Sporttábor Kecskeméten
Szörftábor a Balatonon
https://www.funside.hu/taborok/balaton-taborok/szorf-tabor/

A Funside Balaton szörftáborban hétfőtől péntekig délelőttönként 120 perc windsurf foglalkozás vár rád: az sem baj, ha még soha nem áltál deszkán, itt megtanítunk az alapokra és rövid elméleti képzés után már velünk süvíthetsz a Balatonon! Mindezt biztonságos körülmények között, a déli part sekély vizében, a tábor védett partszakaszán, kiváló felszereléssel.

Szörftábor a Balatonon
Sporttábor a Balatonon
https://www.funside.hu/taborok/balaton-taborok/sport-tabor/

Foci, strandröplabda, kosárlabda, amerikai foci, úszás, ping pong… ez is csak néhány azon a sportágak közül, amelyet a fonyódi tábor kiváló adottságai lehetővé tesznek. A Funside Balaton sporttábor célja, hogy a lehető legváltozatosabban mozgassa meg a táborozókat, miközben arra nevel, hogy a mozgás és a csapatsport része legyen mindennapi életünknek! Sportágválasztó programunkon kipróbálhatod a legkülönlegesebb sportokat is!

Sporttábor a Balatonon
Tenisztábor a Balatonon
https://www.funside.hu/taborok/balaton-taborok/tenisz-tabor/

Akár most fogsz először ütőt a kezedbe, akár te vagy a salak királya, tarts velünk a Funside Balaton nemzetközi nyári táborba! Nyári tenisztáborunk népszerűségének titka képzett edzőink sokéves tapasztalata, a kiscsoportos órák és a mindig vidám hangulat, amely a Balaton partján még számos más élményekkel teli programmal párosul, mint a lézercsata, az aquapark vagy a vizifoci.

Tenisztábor a Balatonon
Szörftábor Zamárdi
http://extrem-se.hu/

Téged is vár a SurfGuru Windsurf Camp Zamárdiban. A táborok a teljes nyári szünidő alatt folyamatosan minden vasárnap indulnak és pénteken érnek véget. Táboraink bentlakásos és bejárós formában egyaránt működnek. A gyermekeket már 3 éves kortól fogadjuk. A surfoktatást a gyerekek egyéni képességeihez és tudásszintjéhez igazítjuk, így a kezdőket és a haladókat egyaránt várjuk. A táborokban a windsurfözés mellett számos aktív szabadidős programmal szórakoztatjuk a gyermekeket, hogy egy igazi felejthetetlen balatoni nyaralás élményét kapják a stabil surftudással együttesen.

Szörftábor Zamárdi
Ninjutsu - Ninja nyári kalandtábor
http://gyerekedzes.hu/kalandor-nyaritabor/

Ha szeretnéd magad igazi ninjaként kipróbálni, vár téged egy hetes edzőtáborunk, ahol a ninjutsu gyakorlásán kívül elsajátíthatod azokat a trükköket, technikákat, amiket hajdanán a valódi ninják is alkalmaztak. A tábor során megtanulhatod a nyomolvasást, a tábortűz építést és kipróbálhatod bátorságodat a sötétben. Táborban való részvételhez harcművészeti előképzettség nem szükséges.

Ninjutsu - Ninja nyári kalandtábor
Hirdetések
Oldal leírása
tabor.wyw.hu: Tábor katalógus. Táborozással, táborokkal foglalkozó tematikus katalógus. Nyári táborok, napközis táborok gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 141 válogatott tábor, táborozás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 141 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 1020