Művészeti táborok, kézműves tábor > Tábor - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Művészeti táborok, kézműves tábor > 12 weboldal. Kategória leírása: Művészeti és kézműves táborok: ahol a zene, a képzőművészet, irodalom, tánc, fotó, film és kézműves mesterségek kerülnek előtérbe.
Szponzorált linkek
Gyermekláncfű
http://www.gyermeklancfu.hu/nyari_taborok

Gyermekláncfű Egyesület táborai: Kézműves tábor, kosárfonó, szövő tábor, természetjáró tábor, kerékpáros tábor és versmondó tábor.

Gyermekláncfű
Salsa tábor Balatonboglár
http://www.salsacontimba.hu/salsa-tabor

Salsa Con Timba Tánciskola nyári tábora Balatonbogláron, 14 éves kortól. A táborban salsa páros, salsa rueda, man style, woman style, reggaeton és kubai rumba oktatás lesz.

Salsa tábor Balatonboglár
Harsányi Gábor nyári drámatábor
http://www.szinitanoda.com/szinitanoda-nyari-tabor-2013/

A Harsányi Gábor színitanoda minden évben indít drámatábort. A szakmai programok napi tíz órás foglalkozást jelentenek, kommunikációs, ének és táncórákkal valamint folyamatos próbákkal. A tábor zárása során minden csapat bemutatja azt a darabot, amivel a tábor során felkészült. Természetesen a gyerekekre szabadidős programok is várnak a próbákon kívül.

Harsányi Gábor nyári drámatábor
Fotótábor - Kecskemét
https://peopleteam.hu/fotozas/

People Team nyári Fotós tábora a fényképezés (és néha az animáció) művészetével foglalkozik. Ma már minden gyereknek van saját digitális fényképezőgépe. A kérdés az, hogy tudják-e használni? Táborunkban a fotós palánták megismerkedhetnek a napjainkban egyre népszerűbb és gyorsabb digitális, de akár az analóg technikával is.

Fotótábor - Kecskemét
Színjátszó tábor - Kecskemét
https://peopleteam.hu/szineszet/

Színésztábor tizenéveseknek Kecskeméten. A foglalkozások két hete során – amelyek a többi szekciótól eltérően délelőtt és délután is tartanak – improvizációs és szituációs játékok, beszélgetések, szerepcserék keretében készül el az a színdarab, amelynek a tábor minden résztvevője egyaránt rendezője, színésze és kellékese. A darabot két hét után mutatják be, a tábor és a szülők teljes közönsége előtt.

Színjátszó tábor - Kecskemét
Irodalmi tábor Kecskeméten
https://peopleteam.hu/irodalom/

A People Team által szervezett irodalmi táborba olyan 7-17 éves fiatalok jelentkezését várjuk, akik érdeklődnek mind az irodalom, mind az írás iránt. A táborunk legfőbb célja, hogy a diákok íráskészségét fejlesszük, jártasabbá tegyük őket az irodalom világában. Próbálunk minden eszközt megismertetni velük, amelyekkel kiteljesíthetik önmagukat, kibontakoztatják a tehetségüket.

Irodalmi tábor Kecskeméten
Tánctábor Kecskeméten
https://peopleteam.hu/tanc/

Táborunk helyszíne a kecskeméti GAMF Kollégium. Ez két épületet jelent, összesen 500 férőhellyel. A táncos szekció lendületes, kreatív, mindenkit megmozgató órák keretében igyekszik lehetőséget adni az önkifejezésre, szerethető koreográfiákat alkot, hiphop, electric boogie, funky és street dance műfajokban. Mindegy, hogy kicsikről vagy nagyokról, kezdőkről, vagy profikról van szó.

Tánctábor Kecskeméten
Média és film tábor - Kecskemét
https://peopleteam.hu/media-film/

A diákok betekintést nyerhetnek a mai hazai és nemzetközi média működésébe, belepillantnak a szakemberek mindennapjaiba, valamint tisztába kerülnek az alapvető filmes fogalmakkal, feladatokkal. Így ők maguk is szakmai szerepekbe bújnak – egy újság szerkesztőségébenn, egy filmes stáb tagjaként vagy híradósként együtt dolgoznak. A tábor sikere töretlen. Évről évre egyre többen jelentkeznek ezekre a foglalkozásokra.

Média és film tábor - Kecskemét
Médiatábor (fotózás, újságírás, filmezés)
https://www.funside.hu/taborok/balaton-taborok/media-tabor-fotozasfilmezes-u ...

Érdekel a fényképezés és videózás? Már próbálgattál fotózni, de szeretnéd profiktól megtanulni legjobb trükköket? Szeretnél újságíró lenni vagy saját blogot indítanál? Irány a Funside Balaton médiatábor, ahol mindez plusz még sok sok izgalmas program vár! Korhatár: 10-17 éves korig.

Médiatábor (fotózás, újságírás, filmezés)
Tánctábor a Balatonon
https://www.funside.hu/taborok/balaton-taborok/tanc-tabor/

A Funside Balaton tánctáborban megismerkedhetsz a legnépszerűbb műfajokkal: hiphop, kortárs, modern, show és latin táncok is lesznek a heti 20 órás programban. A 120 perces foglalkozások alatt képezzük a testet, fejlesztjük a mozgáskoordinációt, kialakítjuk a testtudatot, megtanítunk figyelni a test jelzéseire és persze jól érezzük magunkat!

Tánctábor a Balatonon
Szárazfa Népzenei Tábor
http://www.szarazfa.hu

Népzenei tábor az ország nyugati részén. Hatodik éven rendezzük népzenei táborunkat Rábaközben, Csornán. A tábor alkalmával magyar népi hangszerekkel és zenével ismerkedhetnek az érdeklődők, valamint képezhetik tovább magukat. Választható hangszerek: hegedű, brácsa, nagybőgő, citera, ütőgardon. A tábor időpontja: 2012. augusztus 6-12. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Szárazfa Népzenei Tábor
Kézműves Gyermektábor - Debrecen
http://kezmuves-gyermektabor.hu

Debrecen mellett nagyon szép környezetben, Akác és Fenyőerdő szomszédságában lévő kézművesházamba várom a különleges dolgok és a kis állatok iránt érdeklődő lányokat és fiúkat! Minden nap más kézműves foglalkozással és helyben készített ebéddel, helyben kemencébe sütött uzsonnával kedveskedünk a gyerekeknek. A hét megkoronázása pénteken délután helyben sütött szabadtéri kürtöskaláccsal történik. Gyere el! Vakációzz velünk! Szeretettel várlak! Feketéné Emike néni (heti turnusokban a nyári vakáció kezdetétől az őszi iskola kezdésig)

Kézműves Gyermektábor - Debrecen
Hirdetések
Oldal leírása
tabor.wyw.hu: Tábor katalógus. Táborozással, táborokkal foglalkozó tematikus katalógus. Nyári táborok, napközis táborok gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 141 válogatott tábor, táborozás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 141 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 1020