Lovastábor, lovaglás, pónitábor > Tábor - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lovastábor, lovaglás, pónitábor > 8 weboldal. Kategória leírása: Lovastábor, lovas táborozás gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Lovaglási lehetőség kezdőtől, a haladóig.
Szponzorált linkek
Lovastábor a Szelidi-tónál
http://www.szekundum.hu/lovastabor.htm

Szelidi tavi lovastábor gyerekeknek (7-14 éves korig). Kezdőknek és haladóknak szelíd lovakon. A Szelidi tó természetvédelmi terület, kedvelt fürdőhely. Elhelyezés: 6-8 ágyas komfortos (wc, mosdó, zuhanyzó) faházakban. Lovas bázis: 80 lovas istálló, gyakorlott oktatók, szép környezet táborhelyünk közelében. A lovasprogramok szüneteiben más állatokat is megismernek a gyerekek (szamár, kutyus, rackajuhok, mangalica, szürkemarha stb.)

Lovastábor a Szelidi-tónál
Western lovastábor Szentesen
http://www.icranch.hu/

IC Ranch Szentes - Válassza a nyárra lovastáborunkat! Bejárós és bentlakásos lovastábor gyermekeknek, western stílusban. Gyakorlott és kezdő gyermek lovasok részére egyaránt, 6-18 éves korig. A lovagláson kívül sok egyéb tartalmas és érdekes programokat is szervezünk.

Western lovastábor Szentesen
Kabóka Lovastanya Enying-Kabókapuszta
http://www.kaboka.com/hu_lovastabor.html

Minden kedves régi és új lovasunkat szeretettel várunk rendszeresen induló lovastáborainkon. A legjobb alkalom, hogy új barátokat szerezz! Nálunk a család minden tagja megtalálja a neki ínyére való foglakozást.

Kabóka Lovastanya Enying-Kabókapuszta
Szent György Lovasclub - Zsámbék
http://www.lovasclub.hu/

Minden nyári és őszi szünetben - 1993 óta - szervezünk lovastábort gyermekeknek, ahol a napi kétszeri lovagláson kívül elsajátíthatják a lóval és lovaglással kapcsolatos alapismereteket és - állandó felügyelet mellett - különböző programokon vesznek részt táborosaink.

Szent György Lovasclub - Zsámbék
Ameko Lovastábor - Döge
http://www.ameko.hu/lovastaborok

Képességfejlesztő, egészségmegőrző lovastáborok Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Döge községben található Ameko Lovasklub és Szabadidőcentrumban. Napközis és bentlakásos táborok.

Ameko Lovastábor - Döge
Történelmi lovastábor - Pápateszér
http://koppanyteto.hu/

Szeretettel várunk idén nyáron is minden olyan táborozni vágyót, aki elmúlt 8 éves és még nem töltötte be a 18-at. Ezen a nyáron is változatos és izgalmas programokkal várunk Koppánytetőre, ahol barátságos légkörben gondoskodunk róla, hogy jól teljen a nyári szabadidő. Táborainkat ezen a nyáron is a palánkvárban és annak udvarán felállított jurtákban tartjuk. Ebben az évben egyrészt visszanyúlunk a hun birodalom korába, felidézzük azon idők történelmi eseményeit. Tanulunk Atilláról a hunok fejedelméről, Aetius római császárról, a könnyűlovasságról és a légiósokról.

Történelmi lovastábor - Pápateszér
Dél-Alföldi Lovasudvar tábora
https://lovas-sport.hu/taborozas/

Ne szalaszd el az idei nyár legjobb lovaglását. Gyere, táborozz nálunk! A táborainkban történő lovas foglalkozások zavartalansága biztosított, mert esős időben és nagy melegben - erős UV sugárzás- a nyitott oldalú fedett lovardában lovagolunk. Az oktatás a Póni Klub hosszútávú oktatási rendszerére épül.

Dél-Alföldi Lovasudvar tábora
Lovastábor a Balatonon
https://www.funside.hu/taborok/balaton-taborok/lovastabor/

A Funside Balaton lovastábor táborozói hétfőtől péntekig délelőttönként 2 órát töltenek a közeli, Balatonboglár mellett található Rádpuszta Szabadidő Centrumban, ahol a képzett oktatók tartanak lovas programokat. Mindenki a saját tudásának megfelelő időt tölt lovaglással, ami kezdők esetében fél óra karámlovaglás vagy osztálylovaglás, haladók esetében naponta egy órás tereplovaglást tesz ki.

Lovastábor a Balatonon
Hirdetések
Oldal leírása
tabor.wyw.hu: Tábor katalógus. Táborozással, táborokkal foglalkozó tematikus katalógus. Nyári táborok, napközis táborok gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 141 válogatott tábor, táborozás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 141 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 1020