Top 40 legtöbb szavazattal rendelkező link > Tábor - wyw.hu

Szponzorált linkek
Christeens tábor
http://www.christeens.hu/

Christeens nyári ifjúsági tábor, mindehhez kreatív, és lendületes programokat szervezünk. Minden nyáron elindulunk táborozni egy hétre több száz fiatallal együtt! Várunk minden 13-18 éves tinédzsert - nemre és vallási hovatartozásra tekintet nélkül :) - akik szeretik Istent vagy szeretnék Őt megismerni, nyitottak Isten Igéjére és persze szeretnék jól érezni magukat, és örömmel tennének szert új barátokra.

Christeens tábor
Rendezvényszervezés
http://rendezvenyszervezes.wyw.hu/

Rendezvényszervezés, rendezvényszervező cégek gyűjteménye. Szolgáltatások országosan, a házibuliktól, zsúroktól a szakmai konferenciákig. Rendezvény kellékek és műsorszolgáltatók.

Rendezvényszervezés
Aquaparkok, csúszdaparkok
http://aquapark.wyw.hu/

Aquaparkok, csúszdaparkok, élményfürdők, vízi vidámparkok gyűjteménye. Felhőtlen vízi szórakozások gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt!

Aquaparkok, csúszdaparkok
Programok, játékok gyermekeknek
http://gyermekeknek.wyw.hu/

Gyermekeinket érintő, gyermekek érdeklődési köreivel foglalkozó oldalak. Programok, gyermekjátékok, mesék, zenék.

Programok, játékok gyermekeknek
Nyár, nyári szünet
http://nyar.wyw.hu/

Ha végre itt a nyár: Ilyenkor kiélvezhetjük a meleg adta lehetőségeket. Kezdődik a vakáció, nyári szünet, a nyaralások és a strandolás időszaka.

Nyár, nyári szünet
Szórakozási lehetőségek
http://szorakozas.wyw.hu/

Szórakozási és szabadidő eltöltési lehetőségek. Programok, éttermek, kiállítások, mozik, éjszakai élet országosan, Budapesten és vidéken.

Szórakozási lehetőségek
Állatkertek, vadasparkok
http://allatkert.wyw.hu/

Magyarországi és külföldi állatkertek, vadasparkok gyűjteménye, melyek általában az év minden napján, színes programokkal várják a természet- és állatkedvelő látogatókat.

Állatkertek, vadasparkok
Belföldi szállások
http://belfoldiszallas.wyw.hu/

Magyarországi, belföldi szállások, szálláshelyek gyűjteménye, megyékbe rendezve: magánszállások, apartmanok, fogadók, kempingek, turistaházak, hotelek és szállodák.

Belföldi szállások
Balatoni szálláshelyek
http://balatoniszallas.wyw.hu/

Balatoni szállás, balatoni szálláshelyek, a tó északi és déli partján: Apartmanok, motelek, kempingek, magánszállás, lovastanyák, balatoni panzió, fogadó, balatoni táborok, hotelek és szállodák ajánlatai.

Balatoni szálláshelyek
Utazás, nyaralás
http://utazas.wyw.hu/

Utazás oldalunk segítséget nyújt az utazás minden területén, legyen szó belföldi vagy külföldi nyaralásról: utazás tervezés, országok ismertetői, repülőjegy, utazási irodák ajánlatai.

Utazás, nyaralás
Miénk itt a tábor!
http://www.mienkittatabor.hu/

A Miénk Itt A Tábor tizennyolc éve szervez nyári tábort, tapasztalatunk az országban egyedülálló. Évente több száz gyermeket táboroztatunk. A tábor elsősorban nyelvtábor, de egyben informatikatábor és médiatábor is. Ez egy olyan gyermektábor, ahol tanulnak a gyerekek, mégis szeretnek a táborban lenni.

Miénk itt a tábor!
Nyári tábor lehetőségek
http://www.nyaritabor.info/

Nyári tábor gyermekeknek - információs weboldal, melyen a szülők könnyen megtalálják gyermeküknek, az őt érdeklő nyári táborozási lehetőségeket.

Nyári tábor lehetőségek
Bátor tábor
http://www.batortabor.hu/

Bátor Tábor Alapítvány, ahol daganatos és krónikus betegséggel kezelt, súlyos beteg gyermekeknek és családjaiknak nyújtanak gyógyító, megerősítő élményterápiát. Programjaink ingyenesek.

Bátor tábor
Vadóctanya Ifjúsági Tábor - Gyenesdiás
http://www.vadoctanya.hu/

Vadóctanya Ifjúsági Tábor a Balatonnál - Gyenesdiás. A Balaton északi partján található 80 férőhelyes, gyenesdiási üdülőnk kiváló helyszínül szolgálhat osztálykirándulás, erdei iskola tábor, nyári tábor, gólyatábor, edzőtábor, stb. számára. Ifjúsági szállásunkon általános- és középiskolák, gyermek-, ifjúsági és sportegyesületek csoportjait, valamint családokat, baráti társaságokat egyaránt szívesen látunk. Balatoni szállás, megfizethető áron.

Vadóctanya Ifjúsági Tábor - Gyenesdiás
Erdei iskola a Balatonnál - Gyenesdiás
http://www.vadoctanya.hu/index.php?pg=erdeiiskola

Táborunk kiválóan alkalmas a legkülönbözőbb témájú erdei iskola programok lebonyolítására, melyekre szeretettel várjuk az oktatási intézmények jelentkezését. A Nyugat-Balaton változatos földrajzi környezete, védett fajokat is felvonultató növény- és állatvilága, a környék történelmi és kulturális emlékei jó lehetőséget adnak az iskolai tantervekhez kapcsolódó foglalkozásokhoz például élővilág, földtan, természetvédelem, történelem, művészet, néprajz témakörében.

Erdei iskola a Balatonnál - Gyenesdiás
Edzőtábor, sporttábor a Balatonnál
http://www.vadoctanya.hu/index.php?pg=edzotabor

Vadóctanya Ifjúsági Tábor - Gyenesdiás. Ifjúsági szállásunk szeretettel várja az aktív pihenésre vágyó fiatalokat. Szívesen ad otthont az amatőr-, utánpótlás- és szabadidős sportegyesületeknek, diáksportköröknek, valamint tánckluboknak különféle sport- és edzőtáborok megrendezésére.

Edzőtábor, sporttábor a Balatonnál
Balatonakali Ifjúsági tábor, turistaház
http://www.balatonguest.hu/balatonakali-ifjusagi-tabor.php

Balatonakali - 200 ágyas gyermek és ifjúsági tábor, turistaház. A diáktábor szívesen fogadja iskolák, gyermek és ifjúsági egyesületek tagjait, a baráti társaságokat, családokat egyaránt. Kirándulási lehetőség a turistaház közvetlen közelében, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén, és sok látnivaló. A tábor rendelkezik egy 100 személyes önkiszolgáló étteremmel, valamint büfé és egy hangulatos terasz is a vendégek rendelkezésére áll.

Balatonakali Ifjúsági tábor, turistaház
Balatoni erdei iskola
http://www.balatonguest.hu/balaton-erdei-iskolak.php

Balatoni erdei iskolák: Balatonakali, Pálköve, Szántód. Az erdei iskola tábor programunk remek lehetőséget biztosít az oktatási intézmények számára, hogy megtörjék az iskolai hétköznapok egyhangúságát, és egyszerre szolgáljanak élményekkel és ismeretekkel diákjaik számára.

Balatoni erdei iskola
Gólyatábor helyszín a Balatonon
http://www.balatonguest.hu/balaton-nyari-taborok.php

Gólyatábor helyszín a Balatonon. Szálláshelyünk szívesen fogadja iskolák, főiskolák, egyetemek, gyermek és ifjúsági egyesületek tagjait gólyatábor és egyéb táborok megrendezésére.

Gólyatábor helyszín a Balatonon
Angyalkert Tábor - Cserhátszentiván
http://www.angyalkert-tabor.hu/

Cserhátszentiván Budapesttől 80 km-re, Nógrád megyében található, a Világörökség részeként nyilvántartott Hollókőtől mintegy 11 km-re. Ajánljuk: erdei iskolásoknak, óvodásoknak, osztálykirándulásra, táborozásra, kluboknak, baráti társaságoknak, programokkal vagy saját programot megvalósítóknak.

Angyalkert Tábor - Cserhátszentiván
Soproni Gyermek és Ijúsági tábor
http://soprontabor.hu/

A Soproni Gyermek és Ifjúsági Tábor a Brennbergi-völgy ölelésében várja kedves Vendégeit. Ifjúsági szálláshelyünk kiválóan alkalmas osztálykirándulások, különböző nyári táborok, erdei iskolák, tánctáborok, sporttáborok, fősikolai- és egyetemi rendezvények szervezésére.

Soproni Gyermek és Ijúsági tábor
Brennberg-völgyi Kalandtábor - Sopron
http://soprontabor.hu/hirek/a_soproni_gyermek_es_ifjusagi_tabor_meghirdeti_b ...

Ha elmúltál már 8, de nem vagy még 16 és szeretnél a nyáron egy élményekben gazdag, vidám táborban tölteni egy hetet, akkor itt a helyed! Az egész ország területéről várjuk a természetre nyitott gyermekeket. Célunk a víz, a tűz, a kőzetek, ásványok, a táj, az időjárás és a körülöttünk élő növény és állatvilág megismerése és tudásunk felhasználása a természetben való túlélésre. Soproni Gyermek és Ifjúsági Tábor.

Brennberg-völgyi Kalandtábor - Sopron
Égervölgye Ifjúsági Tábor - Perkupa
http://egervolgyetabor.hu/

Égervölgye Ifjúsági Tábor és szabadidőközpont weboldala. Égervölgye Tábor egy csodálatos adottságokkal rendelkező pihenő és táborhely Perkupa település és az Aggteleki-karszt szomszédságában. A tábor mintegy 5.5 hektáron terül el a Rét patak és a völgyet ölelő bükk erdő ölelésében. A táborban van foci és röplabdapálya pingpongasztal és csocsó illetve egy mobilmedence. Programlehetőségek: falmászás, kézműves ház, lovaglás, íjászat.

Égervölgye Ifjúsági Tábor - Perkupa
Balatoni tábor
http://balcsitabor.hu/

Balcsitábor - "Úton" Balatoni tábor, Balatonalmádi-Káptalanfüred. A Tábor igazán kedvező árakkal kínál alternatívát konferenciák, céges rendezvények, iskolai csoportok, osztálykirándulások, baráti társaságok, családok, sport- és edzőtáborok fogadására egyaránt. A vendégek kényelmét szolgálja a jól felszerelt konyha, az ebédlő - és közösségi tér (színes tv, csocsó), ami különböző csoportos foglalkozásokra, játékokra, zenés - táncos szórakozásra is alkalmas. További információk a weboldalon.

Balatoni tábor
Árnyas Sziget - Szigetmonostor
http://www.arnyassziget.hu/

Árnyas Sziget Ifjúsági Tábor, Szigetmonostor. Ideális helyszín erdei iskolának, különféle táboroknak, osztálykirándulásnak, családi programoknak, rendezvényeknek.

Árnyas Sziget - Szigetmonostor
Árnyas Sziget erdei tábor - Szigetmonostor
http://www.arnyassziget.hu/erdeiiskola.php

Kedves Pedagógus kollégák, erdei iskolai program keresgélők! Az elmúlt évek tapasztalata, hogy az erdei iskolai programokkal szemben megváltoztak az igények. Ezeket a megváltozott igényeket szeretnénk kielégíteni egy új fajta programkínálattal. Ennek lényege, hogy nem nagy programcsomagban gondolkodunk, hanem sok rövid -3 órás- modult ajánlunk. Ezekből a pedagógus -akár a gyerekekkel együtt- összeállíthatja az általa irányított gyermekcsoport mind értelmi, érzelmi, mind testi igényeinek legmegfelelőbb erdei iskolai programot.

Árnyas Sziget erdei tábor - Szigetmonostor
Táplálékallergia tábor
http://www.taplalekallergiatabor.com/

A táplálékallergiás gyermekek a diétájuk miatt ritkán, vagy egyáltalán nem tudnak részt venni osztálykirándulásokon, illetve táborokon. Ezt az űrt betöltve jött létre: a Táplálékallergiás Gyermekeket Táboroztató Egyesület. Táborainkban nem csak diétázó gyermekek vehetnek részt.

Táplálékallergia tábor
Túlélőtábor, katonai tábor
http://www.tulelotabor.com/

Túlélőtábor, katonai tábor - "Egységben Az Erő!" (Virtus Unita Fortior) A fegyelem, a kemény fizikai képzés, a megerőltető pszichikai feladatok, bátorságpróbák, mind egy célért vannak. Táborunkban olyan önismereteket szereznek meg vele, amit sehol máshol: tűrőképesség, beilleszkedés, döntéshozatal rövid időn belül vagy éppen stresszhelyzetben, bajtársiasság, pontosság, együttműködés.

Túlélőtábor, katonai tábor
Military katonai tábor
http://militarytabor.hu/

Angyalbőrben Military tábor gyerekeknek, fiataloknak. Honvédelmi és rendészeti pályára irányító táborunkat azoknak a 11 és 25 év közötti fiataloknak szervezzük, akik koruknál fogva már nem lehettek sorkatonák, de így is kíváncsiak, milyen lehet a hadseregben szolgálni. Az ő igényeik alapján alakítottuk ki a nem hétköznapi tábor programját.

Military katonai tábor
Hőscincér napközis élmények
http://www.hoscincer.hu/

Hőscincér napközis nyári gyerektábor. Idén is várjuk az élőlények iránt érdeklődő, kalandozni vágyó csemeték jelentkezését! Természetismereti élménytáborok.

Hőscincér napközis élmények
Hársfa gyermekfelügyelet
http://www.harsfanapkozi.hu/

A bölcsi-ovi jellegű gyermekfelügyelet ötlete akkor jött, amikor napról napra szembesültem azzal, hogy egyre nagyobb igény van a bölcsődés és óvodás korú gyermekek elhelyezésére, foglalkoztatására, nevelésére kifejezetten családias légkörű, kis létszámú csoportban. A gyermekfelügyelet helyéül egy igényesen felújított, gyermekközpontúan berendezett 85nm-es családi ház szolgál, amihez egy 300 négyszögöles füvesített kert tartozik biztonságos játszótérrel.

Hársfa gyermekfelügyelet
Művészeti napközis tábor - Budapest
http://wwmstudio.hu/muveszeti_napkozis_tabor.php

A tábor célcsoportja 6-14 éves gyermekek. A foglalkozások tartalmaznak színészeti, szépírói, irodalmi, valamint kreatív megvalósító feladatokat egyaránt. A WWM Studio Rajziskola ehhez biztosítja a környezetet, az anyagokat és eszközöket. A tábor színes foglalkozásai mellett kirándulásokat is szervez a résztvevő gyermekek számára. A tábor minden hétköznap 10:00-tól 16:00-ig biztosít helyet a jelentkezőknek.

Művészeti napközis tábor - Budapest
Kalandpark - Napközis tábor
http://www.kalandpalya.com/napkozis-tabor/

Csillebérci kalandpark napközis táborai. A nyári szünet idején hétfőtől péntekig tartó (nem bentlakásos) napközis táborokat szervezünk. Nyári napközis táborunk keretében gondos és szakszerű felügyelet mellett kínálunk izgalmakkal és élményekkel teli programokat. Minden napra garantáljuk a tartalmas időtöltést, a felhőtlen szórakozást, és a változatos programokat.

Kalandpark - Napközis tábor
Helen Doron - napközis angol
http://budapest16.helendoron.hu/angol-tabor/

Helen Doron Nyelviskola idén nyáron ismét napközis angol tábort hirdet, hogy a nyári szünet tényleg kikapcsolódás legyen! Táboraink egész nyáron, június 25-től augusztus 31-ig minden héten hétfőtől-péntekig, délelőttönként 9 órától 12 óráig tartanak, így a gyerekek már otthon ebédelhetnek a családdal. Igény szerint gyermekfelügyeletet is vállalunk a tábor előtt és után 1-1 órával, ha a szülők munkabeosztása miatt szükség van rá.

Helen Doron - napközis angol
Meseparty
http://www.meseparty.hu/szolgaltatasok/nyari_taborok

Meseparty táborok: Hercegnő tábor (4–7 éves lányoknak) mindent magába foglal, amit egy hercegnőnek ismernie kell, korona, varázspálca, nyaklánc, táskakészítés, udvari etikett, egyéni és csoportos foglalkozások,hercegnő ruhába öltözés, táncolás, zene, éneklés... Jedi lovag tábor (5-9 éves fiúknak) valamint Kölyöksztár tábor (6-10 éves lányoknak).

Meseparty
Kalandpark Játszóház - Budapest
http://www.jatszohaz.hu/tabor2012.html

A 17. kerületi Kalandpark Játszóház nagy sikerű tábora 4-12 éves gyerekek részére. Június 18-tól egész nyáron kaland napközis tábor.

Kalandpark Játszóház - Budapest
Napközis tenisztábor - Budaörs
http://www.budaorstenisz.hu/06.php?cmd=view&id=39

Budaörsi Teniszcentrum: Napközis tenisztábor H-P 9-16 óra között, 6-16 év közötti fiatalok számára.

Napközis tenisztábor - Budaörs
Sportnapközi Sopronban
http://www.aquarazs.hu/?q=sportnapkozi

Aquarázs Rekreációs Sportegyesület - Sopron. Idén is megszervezzük a sportnaközis táborunkat, 2012. június 18 - július 13-ig. Csoportok: úszás, lovaglás, tenisz, aerobik-moderntánc, néptánc- kézműves, kosárlabda-floorball, labdarúgás, harcművészetek, számítástechnika, íjászat, vízilabda.

Sportnapközi Sopronban
Vadnyugati Város
http://www.vadnyugativaros.hu/szolgaltatasok/napkozis-tabor

Vadnyugati Város napközis tábor Csongrád-Bokroson, ahol az ország apraja-nagyja western hőssé válhat. A iskolákban és legtöbb óvodában június közepétől augusztus végéig nyári szünet van, ezért érezzük fontosnak, hogy napközis, azaz bejárós tábort szervezzünk ezekre a napokra. A Vadnyugati város kellemes környezetet ad a 10-15 fős csoportokban lévő kis táborozóknak. A tábor témája természetesen a vadnyugat. Kis cowboyok és indiánok minden percét kitöltjük, nem hagyjuk őket unatkozni.

Vadnyugati Város
TERMIK
http://termiktabor.hu/

Célunk egy olyan tábor megvalósítása, ahol a táborozó gyermekek és a szervezők együttesen, a nagyvárosi környezettől távol ismerhetik meg a táborhely környékének élővilágát, a helyi népszokásokat és mesterségeket, megtanulják nem kártékony módon hasznosítani a természeti adottságokat és erőforrásokat, elsajátítják a tájékozódási ismereteket, mindeközben pedig egy jól működő, összetartó, szociális közösséget alakítanak ki. Nomád tábor - Várbükk, Észak-Börzsöny.

TERMIK
Christeens tábor
http://www.christeens.hu/

Christeens nyári ifjúsági tábor, mindehhez kreatív, és lendületes programokat szervezünk. Minden nyáron elindulunk táborozni egy hétre több száz fiatallal együtt! Várunk minden 13-18 éves tinédzsert - nemre és vallási hovatartozásra tekintet nélkül :) - akik szeretik Istent vagy szeretnék Őt megismerni, nyitottak Isten Igéjére és persze szeretnék jól érezni magukat, és örömmel tennének szert új barátokra.

Christeens tábor
Rendezvényszervezés
http://rendezvenyszervezes.wyw.hu/

Rendezvényszervezés, rendezvényszervező cégek gyűjteménye. Szolgáltatások országosan, a házibuliktól, zsúroktól a szakmai konferenciákig. Rendezvény kellékek és műsorszolgáltatók.

Rendezvényszervezés
Aquaparkok, csúszdaparkok
http://aquapark.wyw.hu/

Aquaparkok, csúszdaparkok, élményfürdők, vízi vidámparkok gyűjteménye. Felhőtlen vízi szórakozások gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt!

Aquaparkok, csúszdaparkok
Programok, játékok gyermekeknek
http://gyermekeknek.wyw.hu/

Gyermekeinket érintő, gyermekek érdeklődési köreivel foglalkozó oldalak. Programok, gyermekjátékok, mesék, zenék.

Programok, játékok gyermekeknek
Nyár, nyári szünet
http://nyar.wyw.hu/

Ha végre itt a nyár: Ilyenkor kiélvezhetjük a meleg adta lehetőségeket. Kezdődik a vakáció, nyári szünet, a nyaralások és a strandolás időszaka.

Nyár, nyári szünet
Szórakozási lehetőségek
http://szorakozas.wyw.hu/

Szórakozási és szabadidő eltöltési lehetőségek. Programok, éttermek, kiállítások, mozik, éjszakai élet országosan, Budapesten és vidéken.

Szórakozási lehetőségek
Állatkertek, vadasparkok
http://allatkert.wyw.hu/

Magyarországi és külföldi állatkertek, vadasparkok gyűjteménye, melyek általában az év minden napján, színes programokkal várják a természet- és állatkedvelő látogatókat.

Állatkertek, vadasparkok
Belföldi szállások
http://belfoldiszallas.wyw.hu/

Magyarországi, belföldi szállások, szálláshelyek gyűjteménye, megyékbe rendezve: magánszállások, apartmanok, fogadók, kempingek, turistaházak, hotelek és szállodák.

Belföldi szállások
Balatoni szálláshelyek
http://balatoniszallas.wyw.hu/

Balatoni szállás, balatoni szálláshelyek, a tó északi és déli partján: Apartmanok, motelek, kempingek, magánszállás, lovastanyák, balatoni panzió, fogadó, balatoni táborok, hotelek és szállodák ajánlatai.

Balatoni szálláshelyek
Utazás, nyaralás
http://utazas.wyw.hu/

Utazás oldalunk segítséget nyújt az utazás minden területén, legyen szó belföldi vagy külföldi nyaralásról: utazás tervezés, országok ismertetői, repülőjegy, utazási irodák ajánlatai.

Utazás, nyaralás
Miénk itt a tábor!
http://www.mienkittatabor.hu/

A Miénk Itt A Tábor tizennyolc éve szervez nyári tábort, tapasztalatunk az országban egyedülálló. Évente több száz gyermeket táboroztatunk. A tábor elsősorban nyelvtábor, de egyben informatikatábor és médiatábor is. Ez egy olyan gyermektábor, ahol tanulnak a gyerekek, mégis szeretnek a táborban lenni.

Miénk itt a tábor!
Nyári tábor lehetőségek
http://www.nyaritabor.info/

Nyári tábor gyermekeknek - információs weboldal, melyen a szülők könnyen megtalálják gyermeküknek, az őt érdeklő nyári táborozási lehetőségeket.

Nyári tábor lehetőségek
Bátor tábor
http://www.batortabor.hu/

Bátor Tábor Alapítvány, ahol daganatos és krónikus betegséggel kezelt, súlyos beteg gyermekeknek és családjaiknak nyújtanak gyógyító, megerősítő élményterápiát. Programjaink ingyenesek.

Bátor tábor
Vadóctanya Ifjúsági Tábor - Gyenesdiás
http://www.vadoctanya.hu/

Vadóctanya Ifjúsági Tábor a Balatonnál - Gyenesdiás. A Balaton északi partján található 80 férőhelyes, gyenesdiási üdülőnk kiváló helyszínül szolgálhat osztálykirándulás, erdei iskola tábor, nyári tábor, gólyatábor, edzőtábor, stb. számára. Ifjúsági szállásunkon általános- és középiskolák, gyermek-, ifjúsági és sportegyesületek csoportjait, valamint családokat, baráti társaságokat egyaránt szívesen látunk. Balatoni szállás, megfizethető áron.

Vadóctanya Ifjúsági Tábor - Gyenesdiás
Erdei iskola a Balatonnál - Gyenesdiás
http://www.vadoctanya.hu/index.php?pg=erdeiiskola

Táborunk kiválóan alkalmas a legkülönbözőbb témájú erdei iskola programok lebonyolítására, melyekre szeretettel várjuk az oktatási intézmények jelentkezését. A Nyugat-Balaton változatos földrajzi környezete, védett fajokat is felvonultató növény- és állatvilága, a környék történelmi és kulturális emlékei jó lehetőséget adnak az iskolai tantervekhez kapcsolódó foglalkozásokhoz például élővilág, földtan, természetvédelem, történelem, művészet, néprajz témakörében.

Erdei iskola a Balatonnál - Gyenesdiás
Edzőtábor, sporttábor a Balatonnál
http://www.vadoctanya.hu/index.php?pg=edzotabor

Vadóctanya Ifjúsági Tábor - Gyenesdiás. Ifjúsági szállásunk szeretettel várja az aktív pihenésre vágyó fiatalokat. Szívesen ad otthont az amatőr-, utánpótlás- és szabadidős sportegyesületeknek, diáksportköröknek, valamint tánckluboknak különféle sport- és edzőtáborok megrendezésére.

Edzőtábor, sporttábor a Balatonnál
Balatonakali Ifjúsági tábor, turistaház
http://www.balatonguest.hu/balatonakali-ifjusagi-tabor.php

Balatonakali - 200 ágyas gyermek és ifjúsági tábor, turistaház. A diáktábor szívesen fogadja iskolák, gyermek és ifjúsági egyesületek tagjait, a baráti társaságokat, családokat egyaránt. Kirándulási lehetőség a turistaház közvetlen közelében, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén, és sok látnivaló. A tábor rendelkezik egy 100 személyes önkiszolgáló étteremmel, valamint büfé és egy hangulatos terasz is a vendégek rendelkezésére áll.

Balatonakali Ifjúsági tábor, turistaház
Balatoni erdei iskola
http://www.balatonguest.hu/balaton-erdei-iskolak.php

Balatoni erdei iskolák: Balatonakali, Pálköve, Szántód. Az erdei iskola tábor programunk remek lehetőséget biztosít az oktatási intézmények számára, hogy megtörjék az iskolai hétköznapok egyhangúságát, és egyszerre szolgáljanak élményekkel és ismeretekkel diákjaik számára.

Balatoni erdei iskola
Gólyatábor helyszín a Balatonon
http://www.balatonguest.hu/balaton-nyari-taborok.php

Gólyatábor helyszín a Balatonon. Szálláshelyünk szívesen fogadja iskolák, főiskolák, egyetemek, gyermek és ifjúsági egyesületek tagjait gólyatábor és egyéb táborok megrendezésére.

Gólyatábor helyszín a Balatonon
Angyalkert Tábor - Cserhátszentiván
http://www.angyalkert-tabor.hu/

Cserhátszentiván Budapesttől 80 km-re, Nógrád megyében található, a Világörökség részeként nyilvántartott Hollókőtől mintegy 11 km-re. Ajánljuk: erdei iskolásoknak, óvodásoknak, osztálykirándulásra, táborozásra, kluboknak, baráti társaságoknak, programokkal vagy saját programot megvalósítóknak.

Angyalkert Tábor - Cserhátszentiván
Soproni Gyermek és Ijúsági tábor
http://soprontabor.hu/

A Soproni Gyermek és Ifjúsági Tábor a Brennbergi-völgy ölelésében várja kedves Vendégeit. Ifjúsági szálláshelyünk kiválóan alkalmas osztálykirándulások, különböző nyári táborok, erdei iskolák, tánctáborok, sporttáborok, fősikolai- és egyetemi rendezvények szervezésére.

Soproni Gyermek és Ijúsági tábor
Brennberg-völgyi Kalandtábor - Sopron
http://soprontabor.hu/hirek/a_soproni_gyermek_es_ifjusagi_tabor_meghirdeti_b ...

Ha elmúltál már 8, de nem vagy még 16 és szeretnél a nyáron egy élményekben gazdag, vidám táborban tölteni egy hetet, akkor itt a helyed! Az egész ország területéről várjuk a természetre nyitott gyermekeket. Célunk a víz, a tűz, a kőzetek, ásványok, a táj, az időjárás és a körülöttünk élő növény és állatvilág megismerése és tudásunk felhasználása a természetben való túlélésre. Soproni Gyermek és Ifjúsági Tábor.

Brennberg-völgyi Kalandtábor - Sopron
Égervölgye Ifjúsági Tábor - Perkupa
http://egervolgyetabor.hu/

Égervölgye Ifjúsági Tábor és szabadidőközpont weboldala. Égervölgye Tábor egy csodálatos adottságokkal rendelkező pihenő és táborhely Perkupa település és az Aggteleki-karszt szomszédságában. A tábor mintegy 5.5 hektáron terül el a Rét patak és a völgyet ölelő bükk erdő ölelésében. A táborban van foci és röplabdapálya pingpongasztal és csocsó illetve egy mobilmedence. Programlehetőségek: falmászás, kézműves ház, lovaglás, íjászat.

Égervölgye Ifjúsági Tábor - Perkupa
Balatoni tábor
http://balcsitabor.hu/

Balcsitábor - "Úton" Balatoni tábor, Balatonalmádi-Káptalanfüred. A Tábor igazán kedvező árakkal kínál alternatívát konferenciák, céges rendezvények, iskolai csoportok, osztálykirándulások, baráti társaságok, családok, sport- és edzőtáborok fogadására egyaránt. A vendégek kényelmét szolgálja a jól felszerelt konyha, az ebédlő - és közösségi tér (színes tv, csocsó), ami különböző csoportos foglalkozásokra, játékokra, zenés - táncos szórakozásra is alkalmas. További információk a weboldalon.

Balatoni tábor
Árnyas Sziget - Szigetmonostor
http://www.arnyassziget.hu/

Árnyas Sziget Ifjúsági Tábor, Szigetmonostor. Ideális helyszín erdei iskolának, különféle táboroknak, osztálykirándulásnak, családi programoknak, rendezvényeknek.

Árnyas Sziget - Szigetmonostor
Árnyas Sziget erdei tábor - Szigetmonostor
http://www.arnyassziget.hu/erdeiiskola.php

Kedves Pedagógus kollégák, erdei iskolai program keresgélők! Az elmúlt évek tapasztalata, hogy az erdei iskolai programokkal szemben megváltoztak az igények. Ezeket a megváltozott igényeket szeretnénk kielégíteni egy új fajta programkínálattal. Ennek lényege, hogy nem nagy programcsomagban gondolkodunk, hanem sok rövid -3 órás- modult ajánlunk. Ezekből a pedagógus -akár a gyerekekkel együtt- összeállíthatja az általa irányított gyermekcsoport mind értelmi, érzelmi, mind testi igényeinek legmegfelelőbb erdei iskolai programot.

Árnyas Sziget erdei tábor - Szigetmonostor
Táplálékallergia tábor
http://www.taplalekallergiatabor.com/

A táplálékallergiás gyermekek a diétájuk miatt ritkán, vagy egyáltalán nem tudnak részt venni osztálykirándulásokon, illetve táborokon. Ezt az űrt betöltve jött létre: a Táplálékallergiás Gyermekeket Táboroztató Egyesület. Táborainkban nem csak diétázó gyermekek vehetnek részt.

Táplálékallergia tábor
Túlélőtábor, katonai tábor
http://www.tulelotabor.com/

Túlélőtábor, katonai tábor - "Egységben Az Erő!" (Virtus Unita Fortior) A fegyelem, a kemény fizikai képzés, a megerőltető pszichikai feladatok, bátorságpróbák, mind egy célért vannak. Táborunkban olyan önismereteket szereznek meg vele, amit sehol máshol: tűrőképesség, beilleszkedés, döntéshozatal rövid időn belül vagy éppen stresszhelyzetben, bajtársiasság, pontosság, együttműködés.

Túlélőtábor, katonai tábor
Military katonai tábor
http://militarytabor.hu/

Angyalbőrben Military tábor gyerekeknek, fiataloknak. Honvédelmi és rendészeti pályára irányító táborunkat azoknak a 11 és 25 év közötti fiataloknak szervezzük, akik koruknál fogva már nem lehettek sorkatonák, de így is kíváncsiak, milyen lehet a hadseregben szolgálni. Az ő igényeik alapján alakítottuk ki a nem hétköznapi tábor programját.

Military katonai tábor
Hőscincér napközis élmények
http://www.hoscincer.hu/

Hőscincér napközis nyári gyerektábor. Idén is várjuk az élőlények iránt érdeklődő, kalandozni vágyó csemeték jelentkezését! Természetismereti élménytáborok.

Hőscincér napközis élmények
Hársfa gyermekfelügyelet
http://www.harsfanapkozi.hu/

A bölcsi-ovi jellegű gyermekfelügyelet ötlete akkor jött, amikor napról napra szembesültem azzal, hogy egyre nagyobb igény van a bölcsődés és óvodás korú gyermekek elhelyezésére, foglalkoztatására, nevelésére kifejezetten családias légkörű, kis létszámú csoportban. A gyermekfelügyelet helyéül egy igényesen felújított, gyermekközpontúan berendezett 85nm-es családi ház szolgál, amihez egy 300 négyszögöles füvesített kert tartozik biztonságos játszótérrel.

Hársfa gyermekfelügyelet
Művészeti napközis tábor - Budapest
http://wwmstudio.hu/muveszeti_napkozis_tabor.php

A tábor célcsoportja 6-14 éves gyermekek. A foglalkozások tartalmaznak színészeti, szépírói, irodalmi, valamint kreatív megvalósító feladatokat egyaránt. A WWM Studio Rajziskola ehhez biztosítja a környezetet, az anyagokat és eszközöket. A tábor színes foglalkozásai mellett kirándulásokat is szervez a résztvevő gyermekek számára. A tábor minden hétköznap 10:00-tól 16:00-ig biztosít helyet a jelentkezőknek.

Művészeti napközis tábor - Budapest
Kalandpark - Napközis tábor
http://www.kalandpalya.com/napkozis-tabor/

Csillebérci kalandpark napközis táborai. A nyári szünet idején hétfőtől péntekig tartó (nem bentlakásos) napközis táborokat szervezünk. Nyári napközis táborunk keretében gondos és szakszerű felügyelet mellett kínálunk izgalmakkal és élményekkel teli programokat. Minden napra garantáljuk a tartalmas időtöltést, a felhőtlen szórakozást, és a változatos programokat.

Kalandpark - Napközis tábor
Helen Doron - napközis angol
http://budapest16.helendoron.hu/angol-tabor/

Helen Doron Nyelviskola idén nyáron ismét napközis angol tábort hirdet, hogy a nyári szünet tényleg kikapcsolódás legyen! Táboraink egész nyáron, június 25-től augusztus 31-ig minden héten hétfőtől-péntekig, délelőttönként 9 órától 12 óráig tartanak, így a gyerekek már otthon ebédelhetnek a családdal. Igény szerint gyermekfelügyeletet is vállalunk a tábor előtt és után 1-1 órával, ha a szülők munkabeosztása miatt szükség van rá.

Helen Doron - napközis angol
Meseparty
http://www.meseparty.hu/szolgaltatasok/nyari_taborok

Meseparty táborok: Hercegnő tábor (4–7 éves lányoknak) mindent magába foglal, amit egy hercegnőnek ismernie kell, korona, varázspálca, nyaklánc, táskakészítés, udvari etikett, egyéni és csoportos foglalkozások,hercegnő ruhába öltözés, táncolás, zene, éneklés... Jedi lovag tábor (5-9 éves fiúknak) valamint Kölyöksztár tábor (6-10 éves lányoknak).

Meseparty
Kalandpark Játszóház - Budapest
http://www.jatszohaz.hu/tabor2012.html

A 17. kerületi Kalandpark Játszóház nagy sikerű tábora 4-12 éves gyerekek részére. Június 18-tól egész nyáron kaland napközis tábor.

Kalandpark Játszóház - Budapest
Napközis tenisztábor - Budaörs
http://www.budaorstenisz.hu/06.php?cmd=view&id=39

Budaörsi Teniszcentrum: Napközis tenisztábor H-P 9-16 óra között, 6-16 év közötti fiatalok számára.

Napközis tenisztábor - Budaörs
Sportnapközi Sopronban
http://www.aquarazs.hu/?q=sportnapkozi

Aquarázs Rekreációs Sportegyesület - Sopron. Idén is megszervezzük a sportnaközis táborunkat, 2012. június 18 - július 13-ig. Csoportok: úszás, lovaglás, tenisz, aerobik-moderntánc, néptánc- kézműves, kosárlabda-floorball, labdarúgás, harcművészetek, számítástechnika, íjászat, vízilabda.

Sportnapközi Sopronban
Vadnyugati Város
http://www.vadnyugativaros.hu/szolgaltatasok/napkozis-tabor

Vadnyugati Város napközis tábor Csongrád-Bokroson, ahol az ország apraja-nagyja western hőssé válhat. A iskolákban és legtöbb óvodában június közepétől augusztus végéig nyári szünet van, ezért érezzük fontosnak, hogy napközis, azaz bejárós tábort szervezzünk ezekre a napokra. A Vadnyugati város kellemes környezetet ad a 10-15 fős csoportokban lévő kis táborozóknak. A tábor témája természetesen a vadnyugat. Kis cowboyok és indiánok minden percét kitöltjük, nem hagyjuk őket unatkozni.

Vadnyugati Város
TERMIK
http://termiktabor.hu/

Célunk egy olyan tábor megvalósítása, ahol a táborozó gyermekek és a szervezők együttesen, a nagyvárosi környezettől távol ismerhetik meg a táborhely környékének élővilágát, a helyi népszokásokat és mesterségeket, megtanulják nem kártékony módon hasznosítani a természeti adottságokat és erőforrásokat, elsajátítják a tájékozódási ismereteket, mindeközben pedig egy jól működő, összetartó, szociális közösséget alakítanak ki. Nomád tábor - Várbükk, Észak-Börzsöny.

TERMIK
Hirdetések
Oldal leírása
tabor.wyw.hu: Tábor katalógus. Táborozással, táborokkal foglalkozó tematikus katalógus. Nyári táborok, napközis táborok gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 141 válogatott tábor, táborozás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 141 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 1020