Top 40 legnépszerűbb link > Tábor - wyw.hu

Szponzorált linkek
Kalandtábor Ordaspusztán
http://ordaspuszta.blog.com/

Kalandtábor Ordaspusztán, 15 éjszaka szállás, napi háromszori étkezés, jelmezek, játékok, kellékek. Felejthetetlen nyári élmény 9-15 éves gyermekeknek! Hívhatjuk kalandtábornak, fantáziatábornak, mesetábornak, de egyik sem írja le tökéletesen azt a csodát, ami ilyenkor a gyerkőcökkel történik. Nógrád megye egy eldugott kis zugában, Ordaspusztán tölthetnek el 2013-ban is 3 kalandos hetet, miközben egy általuk megformált karakter bőrébe bújva élhetik mindennapjaikat... Az átélést saját jelmezeink és kellékeink segítik. Szállás, napi (minimum) háromszori étkezés, és a kitörölhetetlen emlékek biztosítottak... :) Bővebb információért bátran kattintson honlapunkra!

Kalandtábor Ordaspusztán
Nyári tábor lehetőségek
http://www.nyaritabor.info/

Nyári tábor gyermekeknek - információs weboldal, melyen a szülők könnyen megtalálják gyermeküknek, az őt érdeklő nyári táborozási lehetőségeket.

Nyári tábor lehetőségek
Ifjúsági táborok
http://www.ifjusagitaborok.hu/

Ifjúsági táborok, táborhelyek országszerte. Osztálykirándulást szervez? Táborhelyszínt keres? Az oldal célja, hogy segítséget nyújtson Önnek, a tábort szervező pedagógusnak, szervezőnek.

Ifjúsági táborok
sielok.hu - Sítáborok
http://www.sielok.hu/sitaborok/

Síút- és Sítáborkereső - Sítáborok és síutak ajánlatai Ausztriában. Télen is lehet táborozni!

sielok.hu - Sítáborok
Táborfigyelő
http://www.taborfigyelo.hu/

Táborfigyelő - Gyermektáborok egy helyen, összehasonlíthatóan. Hogy gyermeke kiszabaduljon a négy fal közül és megtalálja számára az új élmények helyszínét! agy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a megjelenített táborok a szórakozáson kívül a gyermekek fizikai és szellemi képességeinek fejlődését is elősegítsék.

Táborfigyelő
Edzőtáborok
http://www.edzotaborok.hu/

Edzőtáborok - Sportszervezés, táborhelyek egyesületeknek. edzőtáborok.hu a tábort kereső edzők, sportegyesületek, nyári táborok oldalán. Táborhelyszín lehetőségek országszerte edzőtáboroknak, nyári szak-, és tánctáborok részére.

Edzőtáborok
Focitábor Angliában
http://www.direktnyelvstudio.hu/nyelviskola/126/cavendish-school-foci-angol.html

Cavendish School - Angol és focitábor egyben, Angliában. Ideális azoknak, akik az angol tanulás mellett profi edzőkkel szeretnének fociedzésen részt venni. Akik igazi angol környezetben szeretnék továbbfejleszteni focitudásukat és egy nemzetközi diákokból álló csapatban és csapat ellen meccset akarnak játszani. Akik szeretnének megismerni egy gyönyörű, dél-angliai, tengerparti kisvárost és Anglia kultúráját, szívesen felfedeznék a tábor helyszínéhez közelebb és távolabb eső városokat. Akik nyitottak arra, hogy ismeretséget, barátságot kössenek más nemzetek hasonló korú tanulóival.

Focitábor Angliában
Angyalkert Tábor - Cserhátszentiván
http://www.angyalkert-tabor.hu/

Cserhátszentiván Budapesttől 80 km-re, Nógrád megyében található, a Világörökség részeként nyilvántartott Hollókőtől mintegy 11 km-re. Ajánljuk: erdei iskolásoknak, óvodásoknak, osztálykirándulásra, táborozásra, kluboknak, baráti társaságoknak, programokkal vagy saját programot megvalósítóknak.

Angyalkert Tábor - Cserhátszentiván
SLIDE SC. - Családbarát sítábor
http://slidesc.hu/

Sítáborainkat azok számára szervezzük: Akiknek mindennél fontosabb gyermekeik biztonsága, ezért szeretnék síelni taníttatni őket, de esetleg ők maguk is szívesen beállnának síoktatásra egy felnőtt csoportba. Akik szeretnének pihenni, de közben szívesen rábíznák a gyerekeket egy megbízható magyar gyermekfelügyelőre.

SLIDE SC. - Családbarát sítábor
Miénk itt a tábor!
http://www.mienkittatabor.hu/

A Miénk Itt A Tábor tizennyolc éve szervez nyári tábort, tapasztalatunk az országban egyedülálló. Évente több száz gyermeket táboroztatunk. A tábor elsősorban nyelvtábor, de egyben informatikatábor és médiatábor is. Ez egy olyan gyermektábor, ahol tanulnak a gyerekek, mégis szeretnek a táborban lenni.

Miénk itt a tábor!
Funside Balaton - angol tábor
http://www.funside.hu/esemeny/angol-tabor/

Képzeld el milyen lenne az angolóra a Balaton partját, csupa jó fej tanárral és sok hasonló érdeklődésű táborozóval! Akinek délelőtt jól ment az óra, azt délután várja a kalandpark, a lézercsata vagy az aquapark… ilyen a Funside Balaton nemzetközi angol tábor!

Funside Balaton - angol tábor
Edzőtábor, sporttábor a Balatonnál
http://www.vadoctanya.hu/index.php?pg=edzotabor

Vadóctanya Ifjúsági Tábor - Gyenesdiás. Ifjúsági szállásunk szeretettel várja az aktív pihenésre vágyó fiatalokat. Szívesen ad otthont az amatőr-, utánpótlás- és szabadidős sportegyesületeknek, diáksportköröknek, valamint tánckluboknak különféle sport- és edzőtáborok megrendezésére.

Edzőtábor, sporttábor a Balatonnál
Military katonai tábor
http://militarytabor.hu/

Angyalbőrben Military tábor gyerekeknek, fiataloknak. Honvédelmi és rendészeti pályára irányító táborunkat azoknak a 11 és 25 év közötti fiataloknak szervezzük, akik koruknál fogva már nem lehettek sorkatonák, de így is kíváncsiak, milyen lehet a hadseregben szolgálni. Az ő igényeik alapján alakítottuk ki a nem hétköznapi tábor programját.

Military katonai tábor
Sporttábor a Balatonon
https://www.funside.hu/taborok/balaton-taborok/sport-tabor/

Foci, strandröplabda, kosárlabda, amerikai foci, úszás, ping pong… ez is csak néhány azon a sportágak közül, amelyet a fonyódi tábor kiváló adottságai lehetővé tesznek. A Funside Balaton sporttábor célja, hogy a lehető legváltozatosabban mozgassa meg a táborozókat, miközben arra nevel, hogy a mozgás és a csapatsport része legyen mindennapi életünknek! Sportágválasztó programunkon kipróbálhatod a legkülönlegesebb sportokat is!

Sporttábor a Balatonon
Szörftábor Zamárdi
http://extrem-se.hu/

Téged is vár a SurfGuru Windsurf Camp Zamárdiban. A táborok a teljes nyári szünidő alatt folyamatosan minden vasárnap indulnak és pénteken érnek véget. Táboraink bentlakásos és bejárós formában egyaránt működnek. A gyermekeket már 3 éves kortól fogadjuk. A surfoktatást a gyerekek egyéni képességeihez és tudásszintjéhez igazítjuk, így a kezdőket és a haladókat egyaránt várjuk. A táborokban a windsurfözés mellett számos aktív szabadidős programmal szórakoztatjuk a gyermekeket, hogy egy igazi felejthetetlen balatoni nyaralás élményét kapják a stabil surftudással együttesen.

Szörftábor Zamárdi
Művészeti napközis tábor - Budapest
http://wwmstudio.hu/muveszeti_napkozis_tabor.php

A tábor célcsoportja 6-14 éves gyermekek. A foglalkozások tartalmaznak színészeti, szépírói, irodalmi, valamint kreatív megvalósító feladatokat egyaránt. A WWM Studio Rajziskola ehhez biztosítja a környezetet, az anyagokat és eszközöket. A tábor színes foglalkozásai mellett kirándulásokat is szervez a résztvevő gyermekek számára. A tábor minden hétköznap 10:00-tól 16:00-ig biztosít helyet a jelentkezőknek.

Művészeti napközis tábor - Budapest
Napközis tenisztábor - Budaörs
http://www.budaorstenisz.hu/06.php?cmd=view&id=39

Budaörsi Teniszcentrum: Napközis tenisztábor H-P 9-16 óra között, 6-16 év közötti fiatalok számára.

Napközis tenisztábor - Budaörs
utazas.info - Osztálykirándulások, sítáborok
http://www.utazas.info/info.php?id=186

Kirándulások, csoportos utazások, sítúrák és sítáborok szervezése: irodánk teljes kínálatából kedvező árakon válogathat, miközben megtakaríthatja a szervezés fáradalmait, költségeit és bizonytalanságát. Vállaljuk egyéni ötletek, tervek megvalósítását belföldön és külföldön egyaránt.

utazas.info - Osztálykirándulások, sítáborok
Funside Balaton - német tábor
https://www.funside.hu/taborok/balaton-taborok/nemet-tabor/

Tanulj németül velünk a Funside Balaton német nemzetközi táborban a Balaton partján, vidám órákon, jó társaságban! Válassz mellé egy második témát a 11 különböző táborunkból és próbáld ki fantasztikus délutáni programjainkat is!

Funside Balaton - német tábor
Matematikai Mulatságok Tábora
https://sites.google.com/site/matematikatabor/

A Matematikai Mulatságok Tábora (MaMuT) olyan nyári matematika tábor, amelybe kiemelkedő képességű, 10-15 éves diákokat hívunk meg. Tehetségüket az országosan is elismert matematikaversenyeken (Varga Tamás, Kalmár László, Zrínyi Ilona, Arany Dániel versenyek) bizonyítják, az ezek döntőjén elért eredményük alapján kerülnek meghívásra.

Matematikai Mulatságok Tábora
Égervölgye Ifjúsági Tábor - Perkupa
http://egervolgyetabor.hu/

Égervölgye Ifjúsági Tábor és szabadidőközpont weboldala. Égervölgye Tábor egy csodálatos adottságokkal rendelkező pihenő és táborhely Perkupa település és az Aggteleki-karszt szomszédságában. A tábor mintegy 5.5 hektáron terül el a Rét patak és a völgyet ölelő bükk erdő ölelésében. A táborban van foci és röplabdapálya pingpongasztal és csocsó illetve egy mobilmedence. Programlehetőségek: falmászás, kézműves ház, lovaglás, íjászat.

Égervölgye Ifjúsági Tábor - Perkupa
Százlábú Egyesület gyermektáborai
http://www.taborok.info/

Százlábú Egyesület gyermektáborai: vízi tábor, horgásztábor, vízparti élménytábor. Az Egyesület kiemelten fontosnak tartja az ifjúsági és diák programok, táborok keretében megvalósuló ismeretterjesztő, és egészséges életmódra nevelő programokat, a környezetre való nevelést, a környezet védelmét.

Százlábú Egyesület gyermektáborai
Külföldi nyelvi táborok
http://www.direktnyelvstudio.hu/gyermek-taborok.html

Junior és gyermek tanfolyamok, nyelvi táborok. A külföldi nyelvi táborokba általában 13-17 év közötti gyerekek iratkoznak be, de vannak olyan partner iskoláink is, amelyek már 8 éves kortól is fogadnak diákokat.

Külföldi nyelvi táborok
Sportnapközi Sopronban
http://www.aquarazs.hu/?q=sportnapkozi

Aquarázs Rekreációs Sportegyesület - Sopron. Idén is megszervezzük a sportnaközis táborunkat, 2012. június 18 - július 13-ig. Csoportok: úszás, lovaglás, tenisz, aerobik-moderntánc, néptánc- kézműves, kosárlabda-floorball, labdarúgás, harcművészetek, számítástechnika, íjászat, vízilabda.

Sportnapközi Sopronban
People Team
http://peopleteam.hu/

People Team - Nyári gyermek- és ifjúsági táborok 7-17 éveseknek. Tesód jön? Bármelyik témára jelentkezel, minden táborunk egyszerre, a kecskeméti helyszínünkön zajlik. Témák: angol, német, média és film, sport, tánc, színészet, fotózás, irodalom, zöld tábor, informatika...

People Team
Nyelvi tábor Szilásváradon
http://elmenybazis.hu/programcsomagok/nyelvi-tabor

Szilvásvárad Élménybázis - 5 napos intenzív angol, vagy német nyelvi táborok kalandprogramokkal. Napi 4 óra nyelvtanulás. A nyelvtanulás monotóniáját kirándulásokkal, túrákkal, sziklamászással, kalandparki programokkal törjük meg, természetesen az adott nyelven.

Nyelvi tábor Szilásváradon
Lovastábor a Balatonon
https://www.funside.hu/taborok/balaton-taborok/lovastabor/

A Funside Balaton lovastábor táborozói hétfőtől péntekig délelőttönként 2 órát töltenek a közeli, Balatonboglár mellett található Rádpuszta Szabadidő Centrumban, ahol a képzett oktatók tartanak lovas programokat. Mindenki a saját tudásának megfelelő időt tölt lovaglással, ami kezdők esetében fél óra karámlovaglás vagy osztálylovaglás, haladók esetében naponta egy órás tereplovaglást tesz ki.

Lovastábor a Balatonon
Honfoglaló jurta tábor
http://www.honfoglalotabor.hu/

Szórakoztató, mégis értékekben gazdag, tartalmas nyári táborozásokat szervezünk. Ha szeretnél egy teljes héten keresztül jurtában lakni, ha szeretnél minden nap íjászkodni, ha szívesen próbára tennéd kézügyességedet sokféle kézműves foglalkozásunkon, ha szeretnél lovagolni, ja, és ha mindezeken túl még egy dzsip túrán is szívesen részt vennél a Kiskunsági Nemzeti Park ősborókásában...akkor a velünk töltött egy hét felejthetetlen élmény lesz számodra!

Honfoglaló jurta tábor
Kalandtábor felnőtteknek
http://holdfenyliget.hu/hu/szolgaltatasok/tabor-felnotteknek/

Holdfény Liget Kalandpark Gyöngyösfalu - Tábor felnőtteknek. Az elmúlt években sok felnőtt kért minket csináljunk Nekik is tábort. Ebben az évben Te is részese lehetsz egy jó hangulatú kalandos, de nem extrém felnőtteknek szóló tábornak. Olyan "gyermeklelkű", vagy kalandvágyó felnőttek jelentkezését várjuk, akik szívesen megismerkednek új emberekkel, és kipróbálják magukat új helyzetekben.

Kalandtábor felnőtteknek
Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum
http://www.zanka.hu/

A Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum mintegy 209 hektáros területen a Balaton felvidék természeti és történelmi értékekben gazdag festői környezetében fekszik, kedvelt turisztikai célpontok gyűrűjében, mint a Káli-medence, a Művészetek Völgye, Tihany, Badacsony.

Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum
Alternatív képességfejlesztő tábor
http://www.egyensulyert.hu/kepzesek/alternativ-kepessegfejleszt-tabor.html

A foglalkozások megfelelő arányban tartalmaztak szellemi-alkotó és fizikai, mozgásos-ügyességi feladatokat. Mind célzottan az iskolára való fel- és előkészítés jegyében. (pl figyelemösszpontosítás, utasításkövetés és végrehajtás, téri tájékozódás, érzelmi hozzáállás formálása, önkifejezés, kommunikáció fejlesztése…)

Alternatív képességfejlesztő tábor
Brennberg-völgyi Kalandtábor - Sopron
http://soprontabor.hu/hirek/a_soproni_gyermek_es_ifjusagi_tabor_meghirdeti_b ...

Ha elmúltál már 8, de nem vagy még 16 és szeretnél a nyáron egy élményekben gazdag, vidám táborban tölteni egy hetet, akkor itt a helyed! Az egész ország területéről várjuk a természetre nyitott gyermekeket. Célunk a víz, a tűz, a kőzetek, ásványok, a táj, az időjárás és a körülöttünk élő növény és állatvilág megismerése és tudásunk felhasználása a természetben való túlélésre. Soproni Gyermek és Ifjúsági Tábor.

Brennberg-völgyi Kalandtábor - Sopron
Kerekerdő tábor
http://www.kerekerdo.net/

Kerekerdő Egyesület - Idén is sok szeretettel várunk nomád sátortáborainkba, ahol a tíz nap során szépen lassan megismerkedünk az erdő állataival, növényeivel, a környék néprajzával, a Zemplén kőzeteivel, valamint az égbolt ragyogó csillagaival. Délelőtt kirándulunk, délután csapatjátékokat játszunk, este pedig népdalokat éneklünk a tábortűz körül.

Kerekerdő tábor
Sítábor gyermekeknek Ausztriában
http://si.steiger.hu/

Síoktatás, sítábor gyermekeknek Ausztriában Stuhleck am Semmering sípályáin.

Sítábor gyermekeknek Ausztriában
Informatika tábor - Kecskemét
http://informatikatabor.peopleteam.hu/

Nemcsak a számítástechnika és az informatika szerelmeseinek, hanem azoknak is, akik csupán érdeklődnek korunk információtechnológiai módszerei, eszközei iránt, szeretnék tudni, hogyan készül, épül fel egy weblap, vagy milyen munka is bújik meg kedvenc játékprogramjuk mögött, meleg szívvel ajánlható a People Team számtechtábora.

Informatika tábor - Kecskemét
Angol nyári tábor külföldön
https://www.kaplaninternational.com/united-kingdom

A Kaplan világelső az angol nyelvoktatásban. Magas színvonalú oktatási módszerünk és a diákjaink kényelmére fordított figyelmünk nemzetközi szinten elismert. Gyerekeknek szóló nyelvi táborainkat 12 és 18 év közötti fiataloknak tartjuk, a nyelvtanfolyamok ára tartalmazza a szállást, az ellátást és az angolórák közötti szabadidő eltöltésére szervezett változatos programokat, hogy a gyerekeknek és fiataloknak a lehető legjobb élményben legyen részük. Választani lehet általános és intenzív nyelvtanfolyamok között.

Angol nyári tábor külföldön
Tudorka játékos képességfejlesztő tábor
http://kolyokvar.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=90&Itemid=107

Tudorka játékos képességfejlesztő tábor (5-10 éveseknek). Heti legalább 10 óra játékos képességfejlesztő foglalkozás, az egyéni adottságok figyelembevételével. Játékos mozgásfejlesztő foglalkozások. Látogatás a győri állatkertbe, játszótéri séta - szervezett foglalkozásokkal...

Tudorka játékos képességfejlesztő tábor
Sítanoda
http://www.sitanoda.hu/

A Sítanoda egy profi csapat, aki segít Neked, hogy a téli üdülésed felejthetetlen élmény legyen. Szolgáltatásainkat égész szezonban igénybe veheted közeli olaszországi bázisainkon, Sappada-n és Ravascletto-n, továbbá Sítanoda táborainkban, melyeket Európa különböző síterepeire szervezünk a tél folyamán. Mi segítünk Neked abban, hogy a sízés vagy snowboardozás tanulása, játék, kikapcsolódás legyen számodra, miközben velünk biztonságban érezheted magad.

Sítanoda
Bentlakásos és bejárós nyári táborok
http://www.nyarigyerektabor.hu/

Közeledik a nyári szünidő, ideje találni valami színes programot gyermekünknek, ahol mozoghat ahelyett, hogy a tévé vagy számítógép előtt ülne. A Happy Summer Nyári Gyerektábor E.C nyári táborai segítenek ebben. 22 éve szervezünk nyári táborokat bejárós és bentlakásos formában is. Táborajánló: úszótábor, tenisz, színi tábor, lovastábor, angoltábor, bicikli, film- és médiatábor...

Bentlakásos és bejárós nyári táborok
lovasok.hu - Lovastáborok
http://lovarda.lovasok.hu/lovastabor/

Lovardák lovastábor ajánlatai. Lovastáborok listája gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt.

lovasok.hu - Lovastáborok
Hirdetések
Oldal leírása
tabor.wyw.hu: Tábor katalógus. Táborozással, táborokkal foglalkozó tematikus katalógus. Nyári táborok, napközis táborok gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 141 válogatott tábor, táborozás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 141 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 1020