Top 40 legújabb link > Tábor - wyw.hu

Szponzorált linkek
Téli német táborok gyerekeknek Ausztriában
http://ausztriatabor.hu/teli-nemet-tabor

Német téli gyerekektáborok Ausztriában, Bécsben. Táboraink turnusai egy hetes hosszúságúak, jelentkezni lehet egy vagy akár több turnusra is. A táborok napközis jellegűek, a napi érkezést és a szállást mi biztosítjuk a gyerekek számára. Táboraink során délelőttönként intenzív nyelvórák várnak a gyerekekre, majd minden délután interaktív programok keretében tudják gyakorolni a délelőtt megszerzett nyelvtudást. A téli német tábor ideje alatt a gyerekek anyanyelvi környezetben tanulnak, és a programok alatt használják a német nyelvet. Bécs és Budapest között az utazást mi biztosítjuk, vonattal kísérjük a gyerekeket a két város között. A téli német tábor után a gyerekek bátrabban használják a német nyelvet.

Téli német táborok gyerekeknek Ausztriában
Német nyelvi táborok nyáron gyerekeknek Ausztriában
http://ausztriatabor.hu/nemet-nyelvi-tabor

Nyári német nyelvi tábor gyerekeknek Ausztriában, Bécsben. A táborok egy hetes turnusokból állnak, a gyerekek egy vagy több német nyelvi turnusra is jelentkezhetnek. Táboraink napközis jellegűek, szállást és napi háromszori érkezést biztosítunk a gyerekeknek. A tábor alatt minden délelőtt intenzív nyelvórákon vesznek részt gyerekek, délutánonként változatos programok keretében gyakorolhatják a megtanultakat. A német nyelvi tábor alatt anyanyelvi környezetben tanulnak a gyerekek, és használják a német nyelvet. Az gyerekek utaztatását Budapest és Bécs között mi oldjuk meg, vonattal kísérjük őket oda és vissza. A német nyelvi tábor visszajelzései alapján a gyerekek megbarátkoznak a német nyelvvel és előszeretettel használják később az iskolában.

Német nyelvi táborok nyáron gyerekeknek Ausztriában
Hédervári Kócsag Tábor: kényelem és vadregény
http://gyermektabor.hu/a-kocsag-tabor/

A 2016-ban felújított hédervári Kócsag Tábor kényelmes diákszállásokkal, külön fürdőszobás tanári szobákkal, étkezővel és melegítőkonyhával, valamint foglalkoztató épülettel és nagy nagy kerttel várja a kiránduló osztályokat, erdei iskolás programokat, családokat, baráti társaságokat és céges csoportokat. A táborból bejárható a vadregényes Szigetköz és a környék kulturális és történelmi öröksége is számtalan programlehetőséget kínál.

Hédervári Kócsag Tábor: kényelem és vadregény
Élményekkel teli napközis táborok a Kopaszi gáton alsósoknak
http://www.elmenyvelunk.hu

Édesanyaként és utazásszervezőként olyan nyári táborokat álmodtam meg, ahová saját gyermekeimet is szívesen küldöm. Célom, hogy levegyem a hasonló cipőben járó kisgyerekes szülők válláról a terhet, hogy a nyári szünet ideje alatt ne legyen gond a minőségi gyerekfelügyelet. A táborokat úgy állítottuk össze, hogy a gyerekek kalandként éljék meg ezt az egy hetet, olyan élményeket szerezzenek, amelyeket évek múlva is emlegetnek, és új barátokra tesznek szert. A táborok helyszínéül a Kopaszi gátat választottuk, mert fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek minél több időt töltsenek a szabadban felhőtlen játékkal, sok-sok mozgással. Táborvezetőink olyan gyakorlott fiatalok, akik örömmel foglalkoznak gyerekekkel és maguk is szívesen emlékeznek vissza gyerekkori táborozásaikra. A turnusok, a táborok részletes programja a honlapon napi bontásban megtalálható. Érdeklődni az info@elmenyvelunk.hu címen lehet.

Élményekkel teli napközis táborok a Kopaszi gáton alsósoknak
Adriai életmód táborok a Szabadneked csapatától
http://szabadneked.hu/eletmod-taborok/

A Szabadneked csapatának életmód táborai ma már garanciának számítanak a táborok között. Az általunk szervezett táborokat kizárólag jól képzett orvosok és terapeuták vezetik, illetve tartják. minden életmód tábor Rovinjban, Horvátországban egy csodás kis tengerparti városban kerül megtartásra, így egy életmód tábor egyben nyaralás is. nagy hangsúlyt fektetünk a testi feltöltődés mellett a lelki béke megtalálására is, melyben pszichológus orvosok tudnak mindenki segítségére lenni. A mediterrán hangulatot mediterrán ételekkel és helyi vendégszeretettel fokozzuk. Látogassa meg honlapunkat és nézzen szét életmód tábor kínálatunkban. Ha kérdése van, keressen minket bizalommal!

Adriai életmód táborok a Szabadneked csapatától
Tábor-Ság
http://taborsag.webnode.hu/

A Tábor-Ság Pest megyében, a Tápióságban található, mely nagyszerű terepet nyújt természet kedvelőknek, túrázni vágyóknak, sportolóknak. A sportcsarnokban és füves pályán lehetőség van focizni, kosarazni. A tábor nagytermében lehet biliárdozni, karaoke versenyt rendezni, mozizni az ott táborozóknak. Iskolák részére is kínálunk programokat. Főzési lehetőség van, ellátást is biztosítunk, amennyiben igény van rá.

Tábor-Ság
Napvető evangélikus közösségépítő tábor
http://koszi.net/index.php?net=true

Napvető keresztény közösségépítő tábor, ahol felejthetetlen, kalandos hetet élhetsz át és sok-sok igaz barátra lelhetsz, tartalmas beszélgetések egy családias hívő közösségben. A Napvető tábor evangélikus szellemiségű, viszont nyitott bármilyen felekezethez tartozók számára, de azoknak az érdeklődőknek is, akik egyik felekezethez sem tartoznak.

Napvető evangélikus közösségépítő tábor
Western lovastábor Szentesen
http://www.icranch.hu/

IC Ranch Szentes - Válassza a nyárra lovastáborunkat! Bejárós és bentlakásos lovastábor gyermekeknek, western stílusban. Gyakorlott és kezdő gyermek lovasok részére egyaránt, 6-18 éves korig. A lovagláson kívül sok egyéb tartalmas és érdekes programokat is szervezünk.

Western lovastábor Szentesen
Aranykapu Gyermekház Nyári Tábor
http://aranykapugyermekhaz.hu/ny%C3%A1ri-t%C3%A1bor-2012

Idén nyáron is várja a 6-16 év közötti lurkókat az Aranykapu Gyermekház. Nyári napközis táborainkban háromszori étkezés biztosított, és különböző témájú táborok közül választhatnak a szülők.

Aranykapu Gyermekház Nyári Tábor
Christeens tábor
http://www.christeens.hu/

Christeens nyári ifjúsági tábor, mindehhez kreatív, és lendületes programokat szervezünk. Minden nyáron elindulunk táborozni egy hétre több száz fiatallal együtt! Várunk minden 13-18 éves tinédzsert - nemre és vallási hovatartozásra tekintet nélkül :) - akik szeretik Istent vagy szeretnék Őt megismerni, nyitottak Isten Igéjére és persze szeretnék jól érezni magukat, és örömmel tennének szert új barátokra.

Christeens tábor
Zoo tábor
http://www.jatekmester.hu/

Szeretné ha gyermeke tartalmas programmal, jól szórakozva, biztonságos helyen töltené a nyári szünetet? Várjuk őt a nyári Zoo Táborba! Az Állatkert Játszóház 800 nm-en, klimatizált vendégtérrel várja látogatóit a Budapesti Állatkertben. A változatos és játékos programok mellett célunk a környezettudatosságra nevelés, az állatvédelem, a természetvédelem fontosságára való felhívás, illetve a játékos tanulás előtérbe helyezése. A Zoo Tábort napközis táborként bonyolítjuk le, 5 napos turnusokban (hétfőtől péntekig). Naponta 07:30-16:30 között biztosít elfoglaltságot a gyerekek számára (pénteken a cirkusz miatt 17:25-ig). Oldalunkat felkeresve részletes tájékoztatást találnak.

Zoo tábor
Bentlakásos és bejárós nyári táborok
http://www.nyarigyerektabor.hu/

Közeledik a nyári szünidő, ideje találni valami színes programot gyermekünknek, ahol mozoghat ahelyett, hogy a tévé vagy számítógép előtt ülne. A Happy Summer Nyári Gyerektábor E.C nyári táborai segítenek ebben. 22 éve szervezünk nyári táborokat bejárós és bentlakásos formában is. Táborajánló: úszótábor, tenisz, színi tábor, lovastábor, angoltábor, bicikli, film- és médiatábor...

Bentlakásos és bejárós nyári táborok
Tavirózsa kemping és apartman
http://www.tavirozsakemping.hu

Tóparti faházak, sátor- és lakókocsihelyek Pest megye legnagyobb tórendszerénél. Kempingünk Budapesttől 30 km-re, a délegyházi tavak partján található. A 8 tóból álló tórendszer fürdésre, horgászásra, pihenésre és vízi sportokra is kiválóan alkalmas. A sátor- és lakókocsihelyek mellett 18 faházzal, közös helyiséggel és büfével is rendelkező kemping egész évben nyitva tart. A környéken Quad centrum, lovarda, konditerem, biliárdterem és vendéglátóhelyek biztosítják a szórakozás lehetőségét. Természetközeli építési módjával itt létesült a Robinson öko-lakópark. Az erdőben gazdag környéken húzódik a Duna-Tisza csatorna. Délegyháza látnivalói közé tartozik a címerén is szereplő 400 éves vadkörtefa, a római katolikus és a református templom.

Tavirózsa kemping és apartman
Ninjutsu - Ninja nyári kalandtábor
http://gyerekedzes.hu/kalandor-nyaritabor/

Ha szeretnéd magad igazi ninjaként kipróbálni, vár téged egy hetes edzőtáborunk, ahol a ninjutsu gyakorlásán kívül elsajátíthatod azokat a trükköket, technikákat, amiket hajdanán a valódi ninják is alkalmaztak. A tábor során megtanulhatod a nyomolvasást, a tábortűz építést és kipróbálhatod bátorságodat a sötétben. Táborban való részvételhez harcművészeti előképzettség nem szükséges.

Ninjutsu - Ninja nyári kalandtábor
Funside Balaton - Anyanyelvi angol tábor
https://www.funside.hu/taborok/balaton-taborok/anyanyelvi-angol-tabor/

A Funside Balaton nemzetközi nyári tábor anyanyelvi angol tábora haladó tanulóknak szól, heti 20 óra intenzív oktatással és legjobb idegen anyanyelvű tanárainkkal! Készülj a szeptemberre jó társaságban, a Balaton partján, fantasztikus programokkal!

Funside Balaton - Anyanyelvi angol tábor
Harsányi Gábor nyári drámatábor
http://www.szinitanoda.com/szinitanoda-nyari-tabor-2013/

A Harsányi Gábor színitanoda minden évben indít drámatábort. A szakmai programok napi tíz órás foglalkozást jelentenek, kommunikációs, ének és táncórákkal valamint folyamatos próbákkal. A tábor zárása során minden csapat bemutatja azt a darabot, amivel a tábor során felkészült. Természetesen a gyerekekre szabadidős programok is várnak a próbákon kívül.

Harsányi Gábor nyári drámatábor
Holdfény liget kalandpark nyári táborok
http://holdfenyliget.hu/hu/szolgaltatasok/nyari-taborok/

A Holdfényliget Kalandpark kicsiktől egészen a felnőttekig kínál táborozási lehetőséget.

Holdfény liget kalandpark nyári táborok
Kézműves Gyermektábor - Debrecen
http://kezmuves-gyermektabor.hu

Debrecen mellett nagyon szép környezetben, Akác és Fenyőerdő szomszédságában lévő kézművesházamba várom a különleges dolgok és a kis állatok iránt érdeklődő lányokat és fiúkat! Minden nap más kézműves foglalkozással és helyben készített ebéddel, helyben kemencébe sütött uzsonnával kedveskedünk a gyerekeknek. A hét megkoronázása pénteken délután helyben sütött szabadtéri kürtöskaláccsal történik. Gyere el! Vakációzz velünk! Szeretettel várlak! Feketéné Emike néni (heti turnusokban a nyári vakáció kezdetétől az őszi iskola kezdésig)

Kézműves Gyermektábor - Debrecen
Szárazfa Népzenei Tábor
http://www.szarazfa.hu

Népzenei tábor az ország nyugati részén. Hatodik éven rendezzük népzenei táborunkat Rábaközben, Csornán. A tábor alkalmával magyar népi hangszerekkel és zenével ismerkedhetnek az érdeklődők, valamint képezhetik tovább magukat. Választható hangszerek: hegedű, brácsa, nagybőgő, citera, ütőgardon. A tábor időpontja: 2012. augusztus 6-12. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Szárazfa Népzenei Tábor
SLIDE SC. - Családbarát sítábor
http://slidesc.hu/

Sítáborainkat azok számára szervezzük: Akiknek mindennél fontosabb gyermekeik biztonsága, ezért szeretnék síelni taníttatni őket, de esetleg ők maguk is szívesen beállnának síoktatásra egy felnőtt csoportba. Akik szeretnének pihenni, de közben szívesen rábíznák a gyerekeket egy megbízható magyar gyermekfelügyelőre.

SLIDE SC. - Családbarát sítábor
Sítanoda
http://www.sitanoda.hu/

A Sítanoda egy profi csapat, aki segít Neked, hogy a téli üdülésed felejthetetlen élmény legyen. Szolgáltatásainkat égész szezonban igénybe veheted közeli olaszországi bázisainkon, Sappada-n és Ravascletto-n, továbbá Sítanoda táborainkban, melyeket Európa különböző síterepeire szervezünk a tél folyamán. Mi segítünk Neked abban, hogy a sízés vagy snowboardozás tanulása, játék, kikapcsolódás legyen számodra, miközben velünk biztonságban érezheted magad.

Sítanoda
Rekreál-Sport.hu
http://www.rekreal-sport.hu/

Tensi Rekreál Sport - Egyéni és csoportos síutak, hétvégi síelés, szállás és sí programok szervezése. Gyermek síoktatás, felnőtt síoktatás és snowboard túrák. Sítáborok iskoláknak és csoportoknak.

Rekreál-Sport.hu
Tudorka játékos képességfejlesztő tábor
http://kolyokvar.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=90&Itemid=107

Tudorka játékos képességfejlesztő tábor (5-10 éveseknek). Heti legalább 10 óra játékos képességfejlesztő foglalkozás, az egyéni adottságok figyelembevételével. Játékos mozgásfejlesztő foglalkozások. Látogatás a győri állatkertbe, játszótéri séta - szervezett foglalkozásokkal...

Tudorka játékos képességfejlesztő tábor
Alternatív képességfejlesztő tábor
http://www.egyensulyert.hu/kepzesek/alternativ-kepessegfejleszt-tabor.html

A foglalkozások megfelelő arányban tartalmaztak szellemi-alkotó és fizikai, mozgásos-ügyességi feladatokat. Mind célzottan az iskolára való fel- és előkészítés jegyében. (pl figyelemösszpontosítás, utasításkövetés és végrehajtás, téri tájékozódás, érzelmi hozzáállás formálása, önkifejezés, kommunikáció fejlesztése…)

Alternatív képességfejlesztő tábor
Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum
http://www.zanka.hu/

A Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum mintegy 209 hektáros területen a Balaton felvidék természeti és történelmi értékekben gazdag festői környezetében fekszik, kedvelt turisztikai célpontok gyűrűjében, mint a Káli-medence, a Művészetek Völgye, Tihany, Badacsony.

Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum
Képességfejlesztő tábor gyerekeknek
http://www.ongyogyitas.hu/?page_id=310

Képességfejlesztő tábor gyerekeknek Kiskunmajsán. Csoport foglalkozások: Képességfejlesztő torna Brain Gym, stresszoldás, rajzelemzés, részképesség felmérés...Ajánlom: diszlexiásoknak, figyelemzavarral, tanulási zavarral küzdőknek, önbizalom hiányosoknak, túlmozgásos gyermekeknek.

Képességfejlesztő tábor gyerekeknek
Kalandor vízitúra
http://www.kalandor-vizitura.hu/

Középiskolás diákok és a szervező tanárok figyelmébe ajánljuk az osztálykirándulás és a diáktúra/nyári tábor időpontjainkat, ahol kifejezetten a 14-19 éves diákcsapatok részére kedvezményes áron kínáljuk vízitúráinkat!

Kalandor vízitúra
Juniorcamp - Expedíciós tábor
http://holdfenyliget.hu/hu/szolgaltatasok/juniorcamp-az-alpokalja-expedicios ...

Juniorcamp- az Alpokalja expedíciós tábora. Az expedíciós táborba azokat a 14-18 éves ifjakat várjuk, akik kedvet éreznek arra, hogy próbára tegyék kitartásukat, edzettségüket, kreativitásukat, és szívesen ismerkednek a korosztályukból új "arcokkal". Az útkeresés során ne legyen meglepő Neked, hogy nem a telefonod és a Facebook tart fogságban, hanem néhány napra kimozdítunk a mindennapjaidból a természetbe. Holdfényliget Kalandpark - Gyöngyösfalu

Juniorcamp - Expedíciós tábor
Női jóga tábor - Zebegény
http://jogastudio.hu/naptanya/index.php?p=programok

Naptanya Padma Ashram Jógatáborok Zebegényben. A tábor témája az együttlét, a nőiség, a női energiák köré kerekedik. Gyakorolni fogjuk a női jógát, a gátizomtornát, a jóga nidrá relaxációs technikát, lesznek speciális gyakorlatok női problémákra, gyakorolni fogjuk a vidámságot, kirándulunk, beszélgetünk életről, életmódról.

Női jóga tábor - Zebegény
Liget napközi - Gyöngyösfalu
http://holdfenyliget.hu/hu/szolgaltatasok/liget-napkozi/

Nyári program a legkisebbeknek a Holdfény Liget Kalandparkban! Nyolc héten át, június 25-augusztus 17-ig, hétfőtől péntekig, 7:30 - 16:30-ig várjuk a Holdfény Ligetben egy kedves nevelővel, és színes programokkal az 5-9 éves gyermekeket. Eső esetén is!

Liget napközi - Gyöngyösfalu
Kalandtábor felnőtteknek
http://holdfenyliget.hu/hu/szolgaltatasok/tabor-felnotteknek/

Holdfény Liget Kalandpark Gyöngyösfalu - Tábor felnőtteknek. Az elmúlt években sok felnőtt kért minket csináljunk Nekik is tábort. Ebben az évben Te is részese lehetsz egy jó hangulatú kalandos, de nem extrém felnőtteknek szóló tábornak. Olyan "gyermeklelkű", vagy kalandvágyó felnőttek jelentkezését várjuk, akik szívesen megismerkednek új emberekkel, és kipróbálják magukat új helyzetekben.

Kalandtábor felnőtteknek
Honfoglaló jurta tábor
http://www.honfoglalotabor.hu/

Szórakoztató, mégis értékekben gazdag, tartalmas nyári táborozásokat szervezünk. Ha szeretnél egy teljes héten keresztül jurtában lakni, ha szeretnél minden nap íjászkodni, ha szívesen próbára tennéd kézügyességedet sokféle kézműves foglalkozásunkon, ha szeretnél lovagolni, ja, és ha mindezeken túl még egy dzsip túrán is szívesen részt vennél a Kiskunsági Nemzeti Park ősborókásában...akkor a velünk töltött egy hét felejthetetlen élmény lesz számodra!

Honfoglaló jurta tábor
Hegyhengergető
http://www.hegyhengergeto.hu/

Érdeklődésednek megfelelően több téma közül választhatsz. A tábor egész idejére egyet, az alábbiak közül: természetjárás, foci, kézműveskedés és tánc. Minden délelőttöd ezzel a választott témával fog telni. A délutáni közös programok közül egyik sem kötelező, de mindet érdemes kipróbálni. Ha éppen nem veszel részt az aktuális vetélkedőn vagy sportfoglalkozáson, esetleg kiránduláson, még akkor is tudsz teniszezni, tollasozni, ping-pongozni, barátkozni vagy csak a plafont nézni a szobádban...

Hegyhengergető
Hagyományőrző Felvidéki élménytábor
http://kolyokorszag.hu/tabor

Hagyományőrző Felvidéki élménytábor nagy óvodások és kis iskolások számára. A tábor helyszíne: Bart (Szlovákia) Esztergomtól, a Dunától 18 km-re egy festői kis magyar faluban. Szállás: parasztházakban, elhelyezés 3-4 ágyas szobákban. Étkezés: teljes ellátás, naponta ötször.

Hagyományőrző Felvidéki élménytábor
Úszótábor Pesterzsébet, Piliscsaba, Dorog
http://uszotabor.hu/

Ha 4-16 évesen szeretnél részt venni egy élményekkel teli úszótáborban, itt a helyed! Nem csak tanév közben, hanem nyáron is fejlesztheted úszástudásodat és kondíciódat. Három helyszínen biztosítunk nyári táborozást: esterzsébeten, Piliscsabán és Dorogon. Az edzések, úszófoglalkozások mellett egyéb kiegészítő programokat is szervezünk: különböző sportágak kipróbálása, kirándulások, szabadidős tevékenységek. Az úszótáborban a gyermekek étkeztetéséről is gondoskodunk.

Úszótábor Pesterzsébet, Piliscsaba, Dorog
Nyári úszótáborok Budapesten
http://www.darnyitamasuszoiskola.hu/uszotabor.html

Darnyi Tamás Úszóiskola - Nyári táborainkba szeretettel várunk minden gyermeket 5-14 éves korig úszótudástól függetlenül! A tábor heti turnusokban zajlik hétfőtől- péntekig tanév végétől augusztus közepéig. A foglalkozás reggel 8.00 órától délután 16.00 óráig tart. A gyerekeket a táborban úszóoktatóink felügyelik. Minden nap 2x60 perces úszásoktatást tartunk. Az oktatás a nyári tábor idején is a fedett medencében van.

Nyári úszótáborok Budapesten
Nyári úszó-, és sporttábor
http://www.uszasoktatas.com/programok-nyari-uszo--es-sporttabor-2012-55

A LoBoGó Tanuszodában a nyári úszótábor már több, mint tíz éves hagyományokkal rendelkezik. Az úszás mellett sok-sok sportolás, kézműveskedés és a rengeteg játék dominál a napközis táborunkban. Az úszótábor mellett sok új ötlettel készültünk a nyári táborozásra.

Nyári úszó-, és sporttábor
Gyermekláncfű
http://www.gyermeklancfu.hu/nyari_taborok

Gyermekláncfű Egyesület táborai: Kézműves tábor, kosárfonó, szövő tábor, természetjáró tábor, kerékpáros tábor és versmondó tábor.

Gyermekláncfű
Külföldi nyelvi táborok
http://www.direktnyelvstudio.hu/gyermek-taborok.html

Junior és gyermek tanfolyamok, nyelvi táborok. A külföldi nyelvi táborokba általában 13-17 év közötti gyerekek iratkoznak be, de vannak olyan partner iskoláink is, amelyek már 8 éves kortól is fogadnak diákokat.

Külföldi nyelvi táborok
Focitábor Angliában
http://www.direktnyelvstudio.hu/nyelviskola/126/cavendish-school-foci-angol.html

Cavendish School - Angol és focitábor egyben, Angliában. Ideális azoknak, akik az angol tanulás mellett profi edzőkkel szeretnének fociedzésen részt venni. Akik igazi angol környezetben szeretnék továbbfejleszteni focitudásukat és egy nemzetközi diákokból álló csapatban és csapat ellen meccset akarnak játszani. Akik szeretnének megismerni egy gyönyörű, dél-angliai, tengerparti kisvárost és Anglia kultúráját, szívesen felfedeznék a tábor helyszínéhez közelebb és távolabb eső városokat. Akik nyitottak arra, hogy ismeretséget, barátságot kössenek más nemzetek hasonló korú tanulóival.

Focitábor Angliában
Hirdetések
Oldal leírása
tabor.wyw.hu: Tábor katalógus. Táborozással, táborokkal foglalkozó tematikus katalógus. Nyári táborok, napközis táborok gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 141 válogatott tábor, táborozás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 141 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 1020