Hobbi táborok, kalandtábor > Tábor - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hobbi táborok, kalandtábor > 14 weboldal. Kategória leírása: Hobbi és kalandtábor: ahol aktív programok várják a gyerekeket.
Szponzorált linkek
Military katonai tábor
http://militarytabor.hu/

Angyalbőrben Military tábor gyerekeknek, fiataloknak. Honvédelmi és rendészeti pályára irányító táborunkat azoknak a 11 és 25 év közötti fiataloknak szervezzük, akik koruknál fogva már nem lehettek sorkatonák, de így is kíváncsiak, milyen lehet a hadseregben szolgálni. Az ő igényeik alapján alakítottuk ki a nem hétköznapi tábor programját.

Military katonai tábor
Holdfény liget kalandpark nyári táborok
http://holdfenyliget.hu/hu/szolgaltatasok/nyari-taborok/

A Holdfényliget Kalandpark kicsiktől egészen a felnőttekig kínál táborozási lehetőséget.

Holdfény liget kalandpark nyári táborok
Meseparty
http://www.meseparty.hu/szolgaltatasok/nyari_taborok

Meseparty táborok: Hercegnő tábor (4–7 éves lányoknak) mindent magába foglal, amit egy hercegnőnek ismernie kell, korona, varázspálca, nyaklánc, táskakészítés, udvari etikett, egyéni és csoportos foglalkozások,hercegnő ruhába öltözés, táncolás, zene, éneklés... Jedi lovag tábor (5-9 éves fiúknak) valamint Kölyöksztár tábor (6-10 éves lányoknak).

Meseparty
Naszin Nadil Fantáziatábor
http://naszinnadil.blog.com/

Naszin Nadil Fantáziatábor 8-15 éveseknek. A második naptól kezdve a terecsenyi táborhelyünk átalakul Naszin Nadil tünde országává, ahova a gyerekek és a szeniorok megérkeznek – különböző karakterekben, amiben léteznek (létezünk) a tábor három hetében. Játszunk. Folyamatosan. A napi tábori szerkezet adott – reggeli ébresztő, délelőtti foglalkozás, ebéd, délutáni programok, vacsora, esti tűz, takarodó. Ezt a rendszert egy dolog írhatja felül, az, ami minden mást – maga a játék.

Naszin Nadil Fantáziatábor
Honfoglaló jurta tábor
http://www.honfoglalotabor.hu/

Szórakoztató, mégis értékekben gazdag, tartalmas nyári táborozásokat szervezünk. Ha szeretnél egy teljes héten keresztül jurtában lakni, ha szeretnél minden nap íjászkodni, ha szívesen próbára tennéd kézügyességedet sokféle kézműves foglalkozásunkon, ha szeretnél lovagolni, ja, és ha mindezeken túl még egy dzsip túrán is szívesen részt vennél a Kiskunsági Nemzeti Park ősborókásában...akkor a velünk töltött egy hét felejthetetlen élmény lesz számodra!

Honfoglaló jurta tábor
Juniorcamp - Expedíciós tábor
http://holdfenyliget.hu/hu/szolgaltatasok/juniorcamp-az-alpokalja-expedicios ...

Juniorcamp- az Alpokalja expedíciós tábora. Az expedíciós táborba azokat a 14-18 éves ifjakat várjuk, akik kedvet éreznek arra, hogy próbára tegyék kitartásukat, edzettségüket, kreativitásukat, és szívesen ismerkednek a korosztályukból új "arcokkal". Az útkeresés során ne legyen meglepő Neked, hogy nem a telefonod és a Facebook tart fogságban, hanem néhány napra kimozdítunk a mindennapjaidból a természetbe. Holdfényliget Kalandpark - Gyöngyösfalu

Juniorcamp - Expedíciós tábor
Brennberg-völgyi Kalandtábor - Sopron
http://soprontabor.hu/hirek/a_soproni_gyermek_es_ifjusagi_tabor_meghirdeti_b ...

Ha elmúltál már 8, de nem vagy még 16 és szeretnél a nyáron egy élményekben gazdag, vidám táborban tölteni egy hetet, akkor itt a helyed! Az egész ország területéről várjuk a természetre nyitott gyermekeket. Célunk a víz, a tűz, a kőzetek, ásványok, a táj, az időjárás és a körülöttünk élő növény és állatvilág megismerése és tudásunk felhasználása a természetben való túlélésre. Soproni Gyermek és Ifjúsági Tábor.

Brennberg-völgyi Kalandtábor - Sopron
TERMIK
http://termiktabor.hu/

Célunk egy olyan tábor megvalósítása, ahol a táborozó gyermekek és a szervezők együttesen, a nagyvárosi környezettől távol ismerhetik meg a táborhely környékének élővilágát, a helyi népszokásokat és mesterségeket, megtanulják nem kártékony módon hasznosítani a természeti adottságokat és erőforrásokat, elsajátítják a tájékozódási ismereteket, mindeközben pedig egy jól működő, összetartó, szociális közösséget alakítanak ki. Nomád tábor - Várbükk, Észak-Börzsöny.

TERMIK
Tolkien tábor
http://tolkien.hu/index.php?option=com_thcm&categoryId=205&contentType=PUBLI ...

A Magyar Tolkien Társaság évről évre megrendezi nagy nyári táborát. Az intenzív programkínálatban egyaránt helyet kapnak kreatív foglalkozások és különféle játékok, illetve az élmény szerves részét képezi, hogy a Tolkien által megálmodott világot is életre keltjük egy történet révén. Bár a táborozók többségét egyetemisták és középiskolások alkotják, nem ritka az egészen kicsi gyerek és az idősebb táborozó sem.

Tolkien tábor
Kerekerdő tábor
http://www.kerekerdo.net/

Kerekerdő Egyesület - Idén is sok szeretettel várunk nomád sátortáborainkba, ahol a tíz nap során szépen lassan megismerkedünk az erdő állataival, növényeivel, a környék néprajzával, a Zemplén kőzeteivel, valamint az égbolt ragyogó csillagaival. Délelőtt kirándulunk, délután csapatjátékokat játszunk, este pedig népdalokat éneklünk a tábortűz körül.

Kerekerdő tábor
Kalandtábor Ordaspusztán
http://ordaspuszta.blog.com/

Kalandtábor Ordaspusztán, 15 éjszaka szállás, napi háromszori étkezés, jelmezek, játékok, kellékek. Felejthetetlen nyári élmény 9-15 éves gyermekeknek! Hívhatjuk kalandtábornak, fantáziatábornak, mesetábornak, de egyik sem írja le tökéletesen azt a csodát, ami ilyenkor a gyerkőcökkel történik. Nógrád megye egy eldugott kis zugában, Ordaspusztán tölthetnek el 2013-ban is 3 kalandos hetet, miközben egy általuk megformált karakter bőrébe bújva élhetik mindennapjaikat... Az átélést saját jelmezeink és kellékeink segítik. Szállás, napi (minimum) háromszori étkezés, és a kitörölhetetlen emlékek biztosítottak... :) Bővebb információért bátran kattintson honlapunkra!

Kalandtábor Ordaspusztán
Bihari Jurtatábor
http://biharijurta.hu/

Szórakoztató, értékekben gazdag nyári és szünidei táborozást kínálunk a hozzánk ellátogatóknak. A történelmi időutazásban a modern kényelem komforttal társul. Szeretettel várja Önöket a Vértesi Református Egyház Bihari Jurtatábora. Címünk: 4283 Létavértes, Irinyi u. 7.

Bihari Jurtatábor
Százlábú Egyesület gyermektáborai
http://www.taborok.info/

Százlábú Egyesület gyermektáborai: vízi tábor, horgásztábor, vízparti élménytábor. Az Egyesület kiemelten fontosnak tartja az ifjúsági és diák programok, táborok keretében megvalósuló ismeretterjesztő, és egészséges életmódra nevelő programokat, a környezetre való nevelést, a környezet védelmét.

Százlábú Egyesület gyermektáborai
Csiperke tábor - Márokpapi
http://csiperkeerdeiiskola.hu/index.php/nyari-tabor

Az E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egysület tábora Márokpapi községben van, amely település Vásárosnaménytól 20 km-re, a Szatmár-Beregi Tájvédelmi Körzet szívében található. A kicsiny - 360 fős - falun nem halad keresztül főforgalmi út, így elhelyezkedése miatt nincs átmenő forgalma. Táborainkat 8-18 éves gyerekeknek és fiataloknak szervezzük. Az élővilág felfedezésével és számos élménygazdag programmal nyújtunk színes kikapcsolódást a nyári szünetre. Tematikus táboraink: Természetismereti tábor, kalandtábor, kerékpáros tábor.

Csiperke tábor - Márokpapi
Hirdetések
Oldal leírása
tabor.wyw.hu: Tábor katalógus. Táborozással, táborokkal foglalkozó tematikus katalógus. Nyári táborok, napközis táborok gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 141 válogatott tábor, táborozás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 141 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 1020