Erdei iskolák, erdei iskola > Tábor - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Erdei iskolák, erdei iskola > 10 weboldal. Kategória leírása: Erdei iskola: Pihenés, erdő, tanulás egy helyen.
Szponzorált linkek
Erdei iskola a Balatonnál - Gyenesdiás
http://www.vadoctanya.hu/index.php?pg=erdeiiskola

Táborunk kiválóan alkalmas a legkülönbözőbb témájú erdei iskola programok lebonyolítására, melyekre szeretettel várjuk az oktatási intézmények jelentkezését. A Nyugat-Balaton változatos földrajzi környezete, védett fajokat is felvonultató növény- és állatvilága, a környék történelmi és kulturális emlékei jó lehetőséget adnak az iskolai tantervekhez kapcsolódó foglalkozásokhoz például élővilág, földtan, természetvédelem, történelem, művészet, néprajz témakörében.

Erdei iskola a Balatonnál - Gyenesdiás
Balatoni erdei iskola
http://www.balatonguest.hu/balaton-erdei-iskolak.php

Balatoni erdei iskolák: Balatonakali, Pálköve, Szántód. Az erdei iskola tábor programunk remek lehetőséget biztosít az oktatási intézmények számára, hogy megtörjék az iskolai hétköznapok egyhangúságát, és egyszerre szolgáljanak élményekkel és ismeretekkel diákjaik számára.

Balatoni erdei iskola
Erdei iskolák
http://www.erdei-iskolak.hu/

Válasszon a tájegységek közül, és megkapja a területen található szálláshelyek, erdei iskolák listáját!

Erdei iskolák
Balatoni erdei iskolák
http://www.balatonierdeiiskolak.hu/

Balaton-parti szálláshelyeink szívesen fogadják iskolák, gyermek és ifjúsági egyesületek csoportjait. Ifjúsági szállásaink kiváló helyszínül szolgálhatnak az osztálykirándulások, erdei iskola táborok, nyári táborok számára. A tó és vízpart által nyújtott programlehetőségek mellett kellemes időtöltést kínálnak a bazalt hegyek árnyat nyújtó erdei, az ősi várak és templomromok, a környék változatos növény és állatvilága.

Balatoni erdei iskolák
Harangodi Erdészeti Erdei Iskola
http://www.naperd.hu/erdei_iskola/new/

Erdei iskolánk a Nyírség szívében, Napkor község határában, a Harangodi erdőben várja egész évben a csöndre, nyugalomra, tiszta levegőre, a természet szépségeire és különleges élményekre vágyó látogatóit! A Harangodi Erdei Iskolát a Napkori Erdőgazdák Zrt. és a Nyíregyházi Főiskola Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium közösen üzemelteti.

Harangodi Erdészeti Erdei Iskola
Erdei iskola Szelidi-tó
http://www.erdeiiskola.eu/

A Szelidi-tópart (Bács-Kiskun Megye, Dél-Alföld) nagyszerű helyszín erdei iskolai programok szervezésére. A közvetlen vízparti táborhelyek veszélyei itt nincsenek, miután a vízpart és a faházak közötti távolság gyalog mintegy 2 perc. A csodálatos természetvédelmi területet, a Szelidi-tó élővilágát, élőhelyeit tanösvény mutatja be.

Erdei iskola Szelidi-tó
Balaton-felvidéki Erdei Iskola
http://www.bakonyerdo.hu/felvideki/e_iskolak_1_a.php

Balaton-felvidéki Erdei Iskola a Bakonyerdő Rt. erdészeti erdei iskolája. Hazánk egyik legszebb, természeti értékekben gazdag térsége a Balaton-felvidék. E térség biológiai, geomorfológiai és kultúrtörténeti sokszínűségének bemutatásában jelentős szerepet kap az erdei iskola. Az iskola kialakításakor a Bakonyerdő Rt. Monostorapáti Erdészete felismerte azt, hogy a fiatal nemzedék természetes környezet iránti érdeklődésének felébresztésében, a környezettudatos gondolkodás formálásában és a környezeti nevelésben fontos szerepet kell vállalnia.

Balaton-felvidéki Erdei Iskola
Csiperke Erdei Iskola és tábor
http://csiperkeerdeiiskola.hu/

Erdei iskolánk bázishelye a Szatmár-Beregi Tájvédelmi Körzet szívében lévő Márokpapi községben található. Programunk célja, hogy a résztvevők megismerkedjenek a Beregi-sík érintetlen természeti és kulturális kincseivel, megszeressék a természetet, felismerjék a minket körülvevő világ fontosságát és annak szépségét.

Csiperke Erdei Iskola és tábor
Árnyas Sziget erdei tábor - Szigetmonostor
http://www.arnyassziget.hu/erdeiiskola.php

Kedves Pedagógus kollégák, erdei iskolai program keresgélők! Az elmúlt évek tapasztalata, hogy az erdei iskolai programokkal szemben megváltoztak az igények. Ezeket a megváltozott igényeket szeretnénk kielégíteni egy új fajta programkínálattal. Ennek lényege, hogy nem nagy programcsomagban gondolkodunk, hanem sok rövid -3 órás- modult ajánlunk. Ezekből a pedagógus -akár a gyerekekkel együtt- összeállíthatja az általa irányított gyermekcsoport mind értelmi, érzelmi, mind testi igényeinek legmegfelelőbb erdei iskolai programot.

Árnyas Sziget erdei tábor - Szigetmonostor
Szövetség az Erdei Iskolákért
http://www.erdeiiskola.net/

Az erdei óvoda-iskola mozgalom egyik hosszú távú célja, hogy létrejöjjön a fenntartható fejlődés gyakorlatának bemutatását szolgáló "ökopontok" erdei iskolák hálózata. Ezek a kistérségi ökotanulóhelyek a nevelés, az oktatás, az idegenforgalom, a természetvédelem és a térségfejlesztés céljait ötvözve segítik a fiatalok és a felnőttek ismeretszerzését a fenntartható fejlődés szolgálatában.

Szövetség az Erdei Iskolákért
Hirdetések
Oldal leírása
tabor.wyw.hu: Tábor katalógus. Táborozással, táborokkal foglalkozó tematikus katalógus. Nyári táborok, napközis táborok gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 141 válogatott tábor, táborozás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 141 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 1020