Egyéb táborok > Tábor - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Egyéb táborok > 10 weboldal. Kategória leírása: Egyéb, nem kategorizált táborok gyűjteménye.
Szponzorált linkek
Táplálékallergia tábor
http://www.taplalekallergiatabor.com/

A táplálékallergiás gyermekek a diétájuk miatt ritkán, vagy egyáltalán nem tudnak részt venni osztálykirándulásokon, illetve táborokon. Ezt az űrt betöltve jött létre: a Táplálékallergiás Gyermekeket Táboroztató Egyesület. Táborainkban nem csak diétázó gyermekek vehetnek részt.

Táplálékallergia tábor
Hegyhengergető
http://www.hegyhengergeto.hu/

Érdeklődésednek megfelelően több téma közül választhatsz. A tábor egész idejére egyet, az alábbiak közül: természetjárás, foci, kézműveskedés és tánc. Minden délelőttöd ezzel a választott témával fog telni. A délutáni közös programok közül egyik sem kötelező, de mindet érdemes kipróbálni. Ha éppen nem veszel részt az aktuális vetélkedőn vagy sportfoglalkozáson, esetleg kiránduláson, még akkor is tudsz teniszezni, tollasozni, ping-pongozni, barátkozni vagy csak a plafont nézni a szobádban...

Hegyhengergető
Női jóga tábor - Zebegény
http://jogastudio.hu/naptanya/index.php?p=programok

Naptanya Padma Ashram Jógatáborok Zebegényben. A tábor témája az együttlét, a nőiség, a női energiák köré kerekedik. Gyakorolni fogjuk a női jógát, a gátizomtornát, a jóga nidrá relaxációs technikát, lesznek speciális gyakorlatok női problémákra, gyakorolni fogjuk a vidámságot, kirándulunk, beszélgetünk életről, életmódról.

Női jóga tábor - Zebegény
Túlélőtábor, katonai tábor
http://www.tulelotabor.com/

Túlélőtábor, katonai tábor - "Egységben Az Erő!" (Virtus Unita Fortior) A fegyelem, a kemény fizikai képzés, a megerőltető pszichikai feladatok, bátorságpróbák, mind egy célért vannak. Táborunkban olyan önismereteket szereznek meg vele, amit sehol máshol: tűrőképesség, beilleszkedés, döntéshozatal rövid időn belül vagy éppen stresszhelyzetben, bajtársiasság, pontosság, együttműködés.

Túlélőtábor, katonai tábor
Kalandtábor felnőtteknek
http://holdfenyliget.hu/hu/szolgaltatasok/tabor-felnotteknek/

Holdfény Liget Kalandpark Gyöngyösfalu - Tábor felnőtteknek. Az elmúlt években sok felnőtt kért minket csináljunk Nekik is tábort. Ebben az évben Te is részese lehetsz egy jó hangulatú kalandos, de nem extrém felnőtteknek szóló tábornak. Olyan "gyermeklelkű", vagy kalandvágyó felnőttek jelentkezését várjuk, akik szívesen megismerkednek új emberekkel, és kipróbálják magukat új helyzetekben.

Kalandtábor felnőtteknek
Adriai életmód táborok a Szabadneked csapatától
http://szabadneked.hu/eletmod-taborok/

A Szabadneked csapatának életmód táborai ma már garanciának számítanak a táborok között. Az általunk szervezett táborokat kizárólag jól képzett orvosok és terapeuták vezetik, illetve tartják. minden életmód tábor Rovinjban, Horvátországban egy csodás kis tengerparti városban kerül megtartásra, így egy életmód tábor egyben nyaralás is. nagy hangsúlyt fektetünk a testi feltöltődés mellett a lelki béke megtalálására is, melyben pszichológus orvosok tudnak mindenki segítségére lenni. A mediterrán hangulatot mediterrán ételekkel és helyi vendégszeretettel fokozzuk. Látogassa meg honlapunkat és nézzen szét életmód tábor kínálatunkban. Ha kérdése van, keressen minket bizalommal!

Adriai életmód táborok a Szabadneked csapatától
Bátor tábor
http://www.batortabor.hu/

Bátor Tábor Alapítvány, ahol daganatos és krónikus betegséggel kezelt, súlyos beteg gyermekeknek és családjaiknak nyújtanak gyógyító, megerősítő élményterápiát. Programjaink ingyenesek.

Bátor tábor
Hagyományőrző Felvidéki élménytábor
http://kolyokorszag.hu/tabor

Hagyományőrző Felvidéki élménytábor nagy óvodások és kis iskolások számára. A tábor helyszíne: Bart (Szlovákia) Esztergomtól, a Dunától 18 km-re egy festői kis magyar faluban. Szállás: parasztházakban, elhelyezés 3-4 ágyas szobákban. Étkezés: teljes ellátás, naponta ötször.

Hagyományőrző Felvidéki élménytábor
Christeens tábor
http://www.christeens.hu/

Christeens nyári ifjúsági tábor, mindehhez kreatív, és lendületes programokat szervezünk. Minden nyáron elindulunk táborozni egy hétre több száz fiatallal együtt! Várunk minden 13-18 éves tinédzsert - nemre és vallási hovatartozásra tekintet nélkül :) - akik szeretik Istent vagy szeretnék Őt megismerni, nyitottak Isten Igéjére és persze szeretnék jól érezni magukat, és örömmel tennének szert új barátokra.

Christeens tábor
Napvető evangélikus közösségépítő tábor
http://koszi.net/index.php?net=true

Napvető keresztény közösségépítő tábor, ahol felejthetetlen, kalandos hetet élhetsz át és sok-sok igaz barátra lelhetsz, tartalmas beszélgetések egy családias hívő közösségben. A Napvető tábor evangélikus szellemiségű, viszont nyitott bármilyen felekezethez tartozók számára, de azoknak az érdeklődőknek is, akik egyik felekezethez sem tartoznak.

Napvető evangélikus közösségépítő tábor
Hirdetések
Oldal leírása
tabor.wyw.hu: Tábor katalógus. Táborozással, táborokkal foglalkozó tematikus katalógus. Nyári táborok, napközis táborok gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 141 válogatott tábor, táborozás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 141 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 1020